Am plâns, am suferit, am pierdut atâtea, totul pentru o cauza nobila : IUBIREA dintre noi doi.
Am invatat ca nu conteaza CE ai in viata, ci pe CINE ai. Iubeste-ma cand o merit cel mai putin.Atunci am nevoie cel mai mult!
imi iubesc baiatul maxim ![]()
daca pana acum ma gandeam daca e bine sau nu ceea ce se intampla, acum nu ma mai intereseaza.stiu ca te iubesc si asta e tot ce conteaza
te iubesc![]()
si totusi stie cum sa faca, cum sa ma tina, Ca atunci cand e cu mine sa ma simt ca o regina:X
aici sunt si voi ramane nu mai pentru tine
"
sa nu crezi ca as putea sa te las.nu te-as parasii niciodata...eu nu ma voi schimba.langa tine voi fi pas cu pas...sa nu te simti singur vreodata.ai toata dragostea ![]()
Ca indragostitii la inceput, iti aduci aminte cum era? Inca de cand ne'am cunoscut, loc de cuvinte nu era : x
Orice drum parcurs, e mai frumos in doi"
La poarte sufletului meu.nu mai incearca numeni sa mai bata, caci cheia ai luat-o si usa-i incuiata! ![]()
N`am iubit p nimeni cu atat dor... si de-a fost ceva... a fost trecator.
As vrea sa poti sa te vezi prin ochii mei.Numai asa ti-ai da seama ce mult insemni pentru mine
maine de as pierde tot, eu stiu ca in inima ta tot timpul voi avea un loc
te iubesc:X
mi-am readus la loc zambetul pe care odata il credeam pierdut! ![]()
As vrea ca timpul sa-l opresc sa-ti spun de fapt cat te iubesc…
Ca un tablou te privesc Esti tot ce mi-am doresc"
Bafta! Craciun Fericit!
Tradafirul infloreste. Cine scrie te iubeste. Tot asa si cititorul. Sa iubeasa scriitorul