| user8281 a întrebat:

Buna,stiu ca e ciudat sa zic asta aici,dar de cativa ani ma confrunt cu ganduri de sinucidere si idk ma simt neputincioasa,uneori nu ma simt reală. persoanele apropiate imi spun ca e ceva trecator si ca ar trebui sa gaseac hobby uri etc. dar nimic nu functioneaza si nu stiu ce sa mai fac, clar nu am cum sa vorbesc cu mama. va rog sa luati asta in serios laughing

4 răspunsuri:
| StoicAnalysis a răspuns:

Pai persoanele respective au dreptate. In momentul cand nu faci nimic si doar stai cu gandurile tale, poti avea predispozitie la ganduri de genul. Singura solutie este sa ai activitate, un hobby sau sa faci ceva ce iti place.
Daca doar stai si bati pasul pe loc, nu e logic, ca vei inebuni?

| user8281 explică (pentru StoicAnalysis):

Pai indiferent de ceea ce fac, golul nu dispare. nu e ca si cand vreau sa ma simt asa, ies afara incerc sa fac anumite lucruri dar gandurile nu dispar si tot ma simt mizerabil

| StoicAnalysis a răspuns (pentru user8281):

Pentru ca nu faci ceva ce iti place. Trebuie sa gasesti ceva care sa te faca fericita. Daca doar faci lucruri de dragul de a fi facute, nu o sa ai satisfactie.

| Dismally a răspuns:

Ar trebui sa mergi sa vorbesti cu un psiholog. Trebuie sa gasesti cauza acestei stari, acelui gol pe care spui ca il simti si dupa ce ai identificat problema, sa vezi ce poti face pentru a imbunatati lucrurile.