| Pufarina511 a întrebat:

Bună...sunt îndrăgostită de un politist ce lucrează la post la mine în sat. Și el ma urmărește mereu de la geam când trec prin fata. Când ma vede se uita la mine fix după își întoarce repede privirea.Pare ca se ascunde, a ieșit afara din post și se făcea ca ia ceva de la mașină, dar nu a luat nimic se uita pe geam sa ma vadă.Nu știu cum îl cheamă dar știu ce nr. are la mașină. El cred ca are vreo 25 eu 19.
Acum vine problema...sunt 2 băieți de aceeași vârsta cu mine care mereu mi-au făcut viata un calvar,mereu scoteau bârfe de mine,și când eram la școală, ziceau ca sunt o proasta, timida, au ajuns sa ma facă și nespalata, cand ma vad mereu se uita lung la mine.Si au întins barfa de mine peste tot, știau toți de prin microbuz ca eram aceeasi copchii (făceam naveta la liceu). Ăștia 2 dau la politie acum la Câmpina și vor veni la practica la noi la post.Sigur ma vor face deras și aici, ei se cunosc cu câțiva de la noi de la post,cu băiatul de care îmi place mie nu au treaba,dar dacă ii vor spune și îl vor influenta.Voi ce credeți? Adică dacă ii va zice ca "Aia e o nespalata..." pe bune acum, cum pot sa demonstrez eu ca nu e asa, ca nu am vb niciodată cu polițistul asta,eu sunt foarte dragutica asa toată lumea îmi zice, mereu îngrijită, aranjata
Credeți ca dacă el ma place, va crede asa ceva?
De ce nu mi-a
dat niciodată mesaj desi pare ca s-a indragostit? Poate crede ca eu nu îl plac și nu vrea sa aibă probleme.
Eu am intrat la facultatea de medicina (umana) la Iași.

2 răspunsuri:
| Iasmeen a răspuns:

Dacă te fac proastă n-ai ce să faci.

| gabicoo a răspuns (pentru Iasmeen):

Mai degrabă troll.