anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna`. Sunt Lore love struck! Siii`vreau sa va cer sfatul de care am foarte mare nevoie.Eu sunt in Franta in vacanta, iar aici am cunoscut un baiat pe care il mai stiam cat de cat din Romania, el munceste si e mai mai mare cu 6 ani big grin decat mine, eu am 14 ani. Tin sa specific ca eu ma voi intoarce in Romania sad, iar el va veni acolo uneori in concediu si din cate am vorbit ne cam placem si e reciprochee hee. Am adaugat id lui in lista mea de messenger si am inceput sa vorbim pe mess` pana cand am ajuns la subiectul "placut" si eu i'am marturisit ca il plac foarte mult, cu toate ca preferam sa ii spun pentru prima oara asta fata'n fata. Nu a reactionat deloc urat, chiar bine spunandu'mi ca sa ii demonstrez asta si sa ma gandesc cum. Vreau sa ii demonstrez asta avandu'l in fata mea, dar nu prea stiu cum sa fac sa iasa bine si sa fie si el sigur ca il plac cu adevarat. Ajutoooorr [-o

4 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Ai mare grija sa nu vrea sa-i demonstrezi asta prin sex.
Imi cer scuze, dar e cu 6 ani mai mare ca tine si,tot ce e posibil,e singur.
Iar la varsta asta,baietii se gandesc mult la sex.
Deci,fii retinuta,i-ai spus ca-l placi,acum e randul lui sa iti arate ca te place.
Asteapta sa vezi cum se comporta si nu te gandi ca trebuie sa-i demonstrezi ceva,ajunge ca i-ai spus!
Poate fi si un baiat bun, iar eu sa-l banuiesc degeaba, dar e mai bine sa fii prevenita de dinainte ca nu cumva sa te trezesti cu vreo surpriza!
Mult noroc!

| Laalaa_9364 a răspuns:

Illylaav : eu vreau o prietenie dintre mine si el in care sa tinem unul la celalalt love struck, bineinteles fara sex, insa el nu a adus vorba niciodata despre sex (si nici nu trebuie) happy.

| llylaav a răspuns:

Ce iti doresti de la el?

| Cookie_2399 a răspuns:

Hmm Lore 6 ani e cam mare diferenta ai grija ar trebui sa il cunosti mai bine si sa stii la ce la`r putea aduce capul happy Ei, bine poti sa ai spui face to face ca il placi si daca si el te place nu este nevoie sa te creada pe cuvant ca il placi happy dar e mai bine sa nu te grabesti u nu ai doar 14 ani iar el are 19 desi il placi incearca sa vorbesti cu el despre cateva lucruri din viata lui:*:*oricum daca este o atractie reciproca si e un baiat de treaba merita sa incerci o relatie cu el. Succes!