| SunshineSunrise a întrebat:

Bună, sunt sora Mariei și am o întrebare. M-am mutat de curând la aviatorilor și azi s-a luat o fata de mine. Gen mergeam pe strada și vine la mine și face "iubitul meu se uita la tine, vrei sa te calc în picioare?" Ce vina am eu aici? Gen ce sa fac în momentul în care un băiat se uita la mine și are relație? Nu fac nimic, nu îmi iau haine provocatoare, ma îmbrac decent, niște pantaloni și niște adidași/sandale. Și pana la urma și dacă ma îmbrăcam provocator, era motiv sa se ia de mine? În liceu am pățit la fel, mi-am luat bătaie de la niște țigani sau ce erau de la sportiv de la Eliade ca au fost puși de niște fete ca s-au uitat iubiții lor la mine. A ajuns sa îmi fie frica sa mai merg pe strada, am fost la psiholog și am dezvoltat un sindrom de la chestia asta care mi s-a întâmplat de 4 ori pana acum. Atâta timp cât nu fac nimic, nu ma uit la băieții respectivi și nu ii atrag în niciun fel, de ce trebuie sarea îmi iau lovituri de la iubitele lor? Nu merg în niciun fel, nu încerc sa agat prin ținută, repet, ma îmbrac decent, nu ma uit spre ei, ma trezeam doar cu amenințări pe internet si următoarea zi cu lovituri de la fetele respective. Ce sa fac în situația asta? Care e faza cu fetele din România? Vin din Anglia si fetele de acolo nu erau asa.
Funda.

Răspuns Câştigător
| Dalmore a răspuns:

Tipa e ilogica, mai mult ca sigur nebuna, posesiva, dusa cu vaca si tu, probabil esti foarte frumoasa si faci toate complexatele sa se simta inferioare pe langa tine.
Data viitoare spune: intreaba-l pe el de ce se uita la mine, eu nici nu am observat ca existati pana te-ai apropiat tu de mine.

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cine e Maria?

| OldSoul a răspuns:

Stii, pentru un moment ma gandeam sa-ti raspund ca ai nimerit tu gresit, si ca probabil exagerezi, dar, mi-am amintit ca ieri zicea o tipa pe aici ca i-a spart maxilarul altei tipe pentru ca se uita urat la ea laughing Deci, se pare ca da, se poate.

In cazul tau, nu prea ai ce face, poate doar sa fii tare-n gura cu alea, sa le zici ca "E iubitul tau, nu al meu, ce treaba am eu daca el se uita la mine? Invata sa-i captezi atentia daca ii fug ochii" sau ceva gen "Pentru aia are ochi, sa se uite", daca nu suporti sa se uite dupa alta, tine-l legat acasa".

Oricum e o situatie ciudata rau.
Ia-ti spray paralinzant la tine, sa te simti mai in siguranta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Maria rolling on the floor

| andreeabobo a răspuns:

Atata timp cat tu nu faci nimic gresit incearca sa le explici. Fii tare, nu te lasa moale pentru ca daca te vad moale se vor lua si mai mult de tine.
Sunt probabil geloase nu numai din cauza iubitului care se uita la tine dar probabil ai ceva ce ele nu au.
Ignora-le cat poti si spune-le clar ca nu e vina ta ca iubitul lor se uita la tine, atata timp cat tu nu ai facut absolut nimic.