Ok,uite nu inteleg un lucru
Esti practic copil dulceata, eu la fel eram complexat pe la 18 ani ca nu am barba,crede-ma scapi de un chin![]()
Daca de micuta vei avea sanii mari,vei avea probleme cu coloana,ti se va deforma si spatele,intreaba numai o clipa fetele care au sanii mari ce patesc
intreaba doar de curiozitate,eu eram la fel de complexat cu barba,acum sincer... mi-a trecut,am trecut peste complexe,am trecut peste multe chestii, cine te va place.te va place asa cum esti, cu sanii, fara sanii
cu fund fara fund mare... ![]()
Te va place pe tine ca fata, ca felu tau de a fi
O sa para cam sec dar....dormi!
dezvoltarea omului se face prin somn inncearca sa dormi de 2x ori mai mult decat de obicei eu am o colega care are sanii ca a unei femei si doarme mereu.
Mersi deealove12 mi-ai fost de ajutor:*
Salut:* stiu ca nu astepti raspunsul asta dar trebuie sa si astepti putin pentru ca timpul in care fetele se dezvolta este 10-16 ani; deci mai ai ceva timp...pe de alta parte, poti incerca tinctura de marar : am auzit ca e foarte buna. sau poti manca mult kiwi :am auzit ca merge... Si eu am 14 ani si nu am sani deloc asa ca stiu cum te simti.dar ar trebui sa mai asteptam sa vedem ce se intampla.te-am pupacit
Ca să-ti creasca sanii trebuie sa faci mult sport si sa mananci sanatos.La mine a functionat.