Pai exista creme, ar trebui sa te duci la farmacii si sa intrebi acolo de anumite creme pentru fata.Eu de ex. folosesc de la firma,, Mario Badescu'' si merge dar nu te astepta sa iti dispara de azi pe maine. Daca iti vei cumpara o crema sau ceva special de fata trebuie sa te ti de acel produs pana cand vei vedea rezultatul(nu o saptamana 2 ci o luna 2). Deasemenea ai grija la produse nu toate fac bine fetei ba chiar unele dauneaza. Poti incerca deasemena si in magazine speciale prin malluri.Eu nu iti recomand sa cumperi de pe net pentru. ca pot fi toxice sau ceva de genul sau sa dai banii de geaba. Eventual poti intra pe net sa te uiti de asa ceva iar apoi sa cauti prin magazin sau tot pe net unde poti gasi. Sper ca ti-am fost de ajutor!
Mergi la un dermatolog.El stie ce ti se potriveste in functie de tipul tau de ten. Daca nu vrei, mie mi-au recomandat alti utilizatori o crema de la farmacie Acne-n-Pimple Cream.
Poti sa cauti prin intrebarile mele, am primit multe raspunsuri, am pus si eu una legata de cosuri.
Pa, pa.
In nici un caz; raman urme urate!
___qIS2 întreabă: