anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am avut un vis ciudat. Exista o molimă care inebunea lumea și îi făcea să devină ucigași. Eram acasă iar în fața porții mele apăruse o bătrână ciudată care doar se uita la mine. Era fosta profă de geografie care tot anul mă ținuse in 7-8-9,chiar daca eu învățăm vreo 10 lecții. Îmi zice"Maria mă mai știi?". Eu nu-i raspunsem. Știam că e dubioasă și probabil afectată de molimă și atunci am repetat de 3-4 ori aruncatul de pietre pe ea. Tot nu pleca. Am intrat în casă apoi sora mea s-a dus la ea. Voia să o bAm avut un vis ciudat. Exista o molimă care inebunea lumea și îi făcea să devină ucigași. Eram acasă iar în fața porții mele apăruse o bătrână ciudată care doar se uita la mine. Era fosta profă de geografie care tot anul mă ținuse in 7-8-9,chiar daca eu învățăm vreo 10 lecții. Îmi zice"Maria mă mai știi?". Eu nu-i raspunsem. Știam că e dubioasă și probabil afectată de molimă și atunci am repetat de 3-4 ori aruncatul de pietre pe ea. Tot nu pleca. Voia să o bage in Dacia ei galbena. M-am enervat și m-am suit pe umerii ei trăgând-o de par. Era greu ca-si înfigea unghiile in spatele meu. Am lovit-o repetat cu capul de ma mașina până a leșinat, după am fugit în casă cu dormea. Cam atât îmi amintesc din vis. Va rog răspuns serios. Ce înseamnă?

2 răspunsuri:
| missfatadelatara a răspuns:

AOLEO!

Ești bântuită fată! Bea aghiazma, spune o rugăciune, repedee!

Și mai important, trimite-i profei un cadou scump ca sa treacă.

| qwintine a răspuns:

Cred ca visul tau reflecta faptul ca chiar o urasti.