| 69hri a întrebat:

Bună TPU! Am intrat în clasa a IX a la specializarea mecanică, cam ce ore se fac? Am înțeles ca n-ar fi mecanica auto, ci calificarea tehnician proiectant CAD

5 răspunsuri:
| StoicAnalysis a răspuns:

Nu iti trebuie calificare sa fi tehnician proiectant CAD. Drept exemplu eu sunt tehnician proiectant CAD, insa am terminat pana acum doar bacalaureatul si o postliceala de maistri electricieni. Eu la momentul actual sunt student la facultatea de mecatronica si lucrez in paralel full time ca tehnician proiectant CAD. Insa cand am obtinut job-ul respectiv, nu mi s-a cerut un liceu cu specializarea respectiva. Eu am liceul terminat in stiinte sociale.

| 69hri explică (pentru StoicAnalysis):

Pe mine mă interesează ce ore se fac la clasă, nu cred ca ai înțeles întrebarea.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru 69hri):

Probabil a fost una din doua variante ce au contribuit la confuzia mea:
1. Posibil sa fi fost formulata altfel intrebarea la inceput, si eu sa o inteleg gresit, iar ulterior tu sa o modifici.
2. Posibil sa ma fi indus in eroare faptul ca ai specificat la final, o calificare ce nu are legatura in mod special cu specializarea respectiva, iar eu sa fi inteles eronat cum ca ai dori sa afli daca te poti face tehnician proiectant CAD dupa terminarea acestei licee.

Lasand la o parte confuzia de mai devreme, am fost si eu intamplator in clasa a IX-a tot pe aceeasi specializare ca si tine. Imi aduc aminte ca am facut urmatoarele ore:
1. Desen tehnic
2.M1
3.M2
4.TIC
5.M3
6.M4
7.Matematica
8.Fizica
9.Chimie
10.Practica pe strung si pe alte masini unelte
11. Engleza...
Cam atat imi aduc aminte. Mi se pare ca M2 era o ora care te invata sa lucrezi cu un program de tip CAD, probabil de aici si confuzia ta care te-a facut sa crezi sau confuzia celui care ti-a spus, ca ai putea ajunge doar tehnician Proiectant CAD.

| 69hri explică (pentru StoicAnalysis):

Îți mulțumesc frumos!

| StoicAnalysis a răspuns (pentru 69hri):

Cu placere!