| danutadani65eee a întrebat:

Buna TPU am nevoie urgenta de un raspuns, am 17 ani,si m-am iritat foarte tare pe fata, ma ustura si de abia pot deschide gura, ce pot sa fac?

Răspuns Câştigător
| Caro34 a răspuns:

Deci, te-ai epilat cu ceara pe fata si apoi acele cosuri aparute pe care le-ai pus de toate pana te-ai iritat; corect?
1) Dupa epilarea cu ceara, oriunde se face ea (inghinal, facial, axilar) se aplica un ulei special pentru asa ceva, ce-l poti cumpara de la magazinele cosmetice. El te ajuta sa nu te iriti!
2) Pana la 24, uneori 36 ore dupa epilare, nu ai voie sa faci dusuri ci doar sa stergi pielea cu șervețele umede.
3) In cazul tau, curata pielea cu apa si sapun cu pH neutru si maseaza locurile de 2 - 3 ori pe zi cu o crema cu tetraciclina sau gentamicina sau Bepantene crema insa strat subțire, crema puțină, aplicata ca din saracie, numai unsa pielea, ma intelegi? Așteaptă 3 - 5 zile, iar daca nu trece, mergi la medic pentru un control. Este posibil sa fie o sensibilitate mărita datorită epilării. Numai bine!

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pe o fata deja iritata nu mai pui nimic, ca o mutilezi in loc sa o lasi sa se vindece.

| Caro34 a răspuns:

De la ce te-ai iritat? Frig, coșuri, probleme ale pielii? Da-mi mai multe detalii, te rog! Numai bine!

| danutadani65eee explică (pentru Caro34):

Pai acum vreo saptamana m-am epilat cu ceara, dar nu cred ca de la asta, au inceput sa-mi apara cateva cosuri iar apoi m-am dat cu creme, miere, ulei...ou...dar m-am iritat tot mai tare