Incearca sa fi tare, si oricum ma gandesc ca o sa fie mai multi oameni prin preajma deci n-ar ce sa ti faca mai mult... si te iei de ia nu stai sa tremuri in fata ei sau mai bine ignoro iar daca ea tot continua sa dea in tine ii spui dirigentei/ dirigintelui sau directoarei despre asta si atunci se v-a lua o masura! Multa Bafta
Daca violenta e nejustificata poti sa te duci si cu mama la scoala doar ca nu ti-as recomanda fiindca dupa asta si-ar bate joc de tine.mai bine fereste-te de proasta aia iar daca se mai ia de tine bate-o fara sa te gandesti dar bate-o sa ii sune apa in cap ca sa fii sigura ca scapi de ea
Da...si se mai intreaba lumea de ce suntem rasisti.
EU cred ca trebuie sa mergi la scoala, ca n ai dc sa iti fie frica.
Ce-ar fi sa-i dai si tu vreo doua la tiganca aia? SI daca tot nu se lasa, ii zici profului, ca doar e tiganca si ma indoiesc ca masa si cu taica-sau ii dau vreo ''atentie'' profei.
Buna,mai intai zii motivul de ce ti-a facut chestia asta si eu am avut acum 1 an sau 2 ani aceeasi chestie pe care ti s-a intamplat si tie dar nu la scoala pe drum la o prietena foarte buna pe drum dar daca ma gandesc mai bine 3 ani si la fel mi-a facut dar mai intai mi-a zis ceva nu am fost atenta si mi-a dat o palma si dupa mi-a cerut rita de la par Nu stiu ce-i trebuia ei rita mea de par si dupa prietena mea buna i-a zis ia-o pe a mea daca-ti trebuie si ea nu! o vreau pe a ei ori avea ea ceva cu mine sau nu stiu, dar sa venim la povestea ta sincer mai intai trebuie sa-mi zici si mie de nu stiu de ce ti-a facut chestia asta si in caz contrar eu cred ca ar trebui sa te duci la scoala fara frica...eu si acum mai am frica de ea dar nu numai de ea ca din cauza eiam frica de toti.
Sper sa fie bine ce ti-am zis
Pai dupa parerea mea, eu cred ca ar trebui sa ne spui si motivul pentru care sau comportat asa cu tine ca sa da-m un raspuns exact.