| Anonimaaaa10 a întrebat:

Buna TPU
Am o mica mare problema. rolling on the floor
Deci...Am 14 ani,1, 68 si 40 de kg,mai pe scurt scandura,continui,am cosuri fara numar rolling on the floor (am incercat cu absolut toate metodele,si acum imi voi cumpara zynerit,ce pareri aveti? ),unghiile nu au nici o forma si m-am gandit sa ma duc la salon da sunt destul de mici (nu imi cresc ) am folosit ulei de ricin, masile la bla bla..Parul este filat si nu-mi mai place este mediu, ok..am fata rotunda nu stiu cum mi-ar sta bine si ..am tenul destul de inchis,nu-mi place si niste pete (am olosit o crema de la faracie ). Deci,sfaturi?
Nu vreau de doctori sau ca multe fete ar vrea sa fie ca tine.
Sunt cam urata si cam tocilara, yah.
Mentionez ca nu am forme rolling on the floor
accept toate raspunsurileeeeeeeeeeeeee

Răspuns Câştigător
| Elide a răspuns:

Mai ai timp să crești, în legătură cu kilogramele, incerca sa dormi suficient, mănâncă și fructe pe lângă ce mai mănânci tu bananele sunt foarte bune, incerca să mănânci sănătos chimicalele din magazine poate te îngrașă dar îți distrugi sănătatea, cu coșurile nu vei scăpa cu ușurință de ele până la vârsta de 18 ani, eu am 18 și am scăpat cu totul de ele după mult chin, folosește zynerit e bun le usucă am incercat atunci când aveam probleme și chiar dădea rezultate, unghiile nu știu ce să zic sa.ti dai cu lac nu unghii foarte lungi că.s urâte totuși am auzit că ojele de orice fel au niste particule care sunt cancerigene eu am renunțat demult la ele..parul îți va crește în doi ani de zile destul..lasă.l să creasca, tunde.ti vârfurile la 6-7 luni și va crește sănătos și frumos, fata rotunda e frumoasa.și eu am tenul închis mai ales vara mă înnegresc de tot laughing formele vor veni pe parcurs când vei fi mai mare până o sa ți sa dezvolte corpul mai sunt câțiva ani, și nu mai avea o așa părere proasta despre tine! Multa bafta!

0 răspunsuri: