| denyzo a întrebat:

Am o problema cam ciudata, sper sa fiu cat de cat inteleasa si ascultata.

Un prieten de al meu a plecat acum cateva zile din Italia si va veni curand in Romania.
Mi-a dat mesaj ca este pe drum si se simte obosit, iar la un moment dat m-a intrebat daca pot sa ies cand ajunge. Eu i-am spus ca nu pot sa ies in ziua in care va ajunge pentru ca e obosit si trebuie sa se odihneasca. El intr-un fel s-a suparat. Dupa am mai adaugat ca azi si maine am programare la doctor si i-am spus ca abia miercuri ne putem vedea. El a spus ca se duce pana in Suceava dar imediat a adaugat ca nu se mai duce si ca prefera sa ne vedem decat sa se duca. I-am spus sa nu trebuie sa faca asta si ca este in regula sa se duca. Apoi s-a suparat pe mine, cica a spus ca se simte prost cand el anuleaza planurile doar ca sa se vads cu mine iar eu nu anulez.
I-am explicat ca e pentru sanatatea mea, si programarile nu se fac cand vine cheful fiecaruia.
Tot nu a inteles.

Ce trebuie sa fac ca sa il lamuresc? E genul de om care face tot felul de sacrificii pentru toata lumea, dar defectul lui este ca nu prea intelege anumite lucruri.

Răspuns Câştigător
| 1Marinn1111 a răspuns:

E ceva foarte urat din partea lui, Nu ii convine ca nu va vedeti atunci când vrea el si incearca sa te faca pe tine vinovată de lucru asta. Nu baga in seama vorbe aiurea, dacă chiar vrea sa va vedeti o sa va vedeti când veți putea amândoi.

5 răspunsuri:
| Notmyaccount a răspuns:

Pai si eu m-as fi enervat putin, daca as fi fost in locul lui. Adica gandeste-te putin: El vine din Italia- Vrea sa va bedeti in acea seara- il refuzi- apoi il anunti ca in zrmatoarrle zile esti ocupata- el anuleaza anumite lucruri ca sa va puteti vedea- Tu ii spui ca nu era nevoie. Practic el acum se simte refuzat si nedorit. Sunt perfect de acord ca e vorba de sanatatea ta, dar intr-un fel sau altul, il inteleg si pe el. Pana la urma nu ti-a cerut mai mult, decat cateva ore in care sa va intalniti.

| denyzo explică (pentru Notmyaccount):

Pai si ce vina pot avea eu? Daca asa s-au nimerit programarile si m-a anuntat sa vin mai devreme?
N-ar trebui sa se supere. Timp avem sa ne vedem doar.

| Notmyaccount a răspuns (pentru denyzo):

Tu nu ai nicio vina. Nu am spus asta. Tot ce am zis e ca il inteleg si pe el. O sa ii treaca... Nu iti face griji.

| 1Marinn1111 a răspuns:

Având în vedere că e vorba de sănătate și asta nu poti anula, dacă i ai explicat deja despre ce e vorba iar el nu a înțeles, asta e, nu e vina ta ca nu intelege el pana la urma e o problemă de sănătate ar trebui sa inteleaga oricine. Spune i ca va puteti vedea dupa ce rezolvi cu programarile.

| denyzo explică (pentru 1Marinn1111):

I-am spus si lucrul asta, apoi a zis ca sa am grija de mine pentru ca nu-l voi mai vedea niciodata.
Ce vrea sa insemne asta?

| 1Marinn1111 a răspuns (pentru denyzo):

E ceva foarte urat din partea lui, Nu ii convine ca nu va vedeti atunci când vrea el si incearca sa te faca pe tine vinovată de lucru asta. Nu baga in seama vorbe aiurea, dacă chiar vrea sa va vedeti o sa va vedeti când veți putea amândoi.