Eu zi sa nu iti cumperi tel cu touch te plictisesti repede de el si o sa vezi ca e ineficient(stiu din propia experienta) un toch eftin Alcatel 708 e bun raspunde la comenzi repede singurul defect ar fi ca merge ff greu aplicatile java pe el pret 250lei nou; un touch bun ar fi LG k990i e bun la toate poti sa desenezi camera ffbuna(5mp)redatul mp3 ffbuna raspun de la comezi excelent pret600ron nou; si cel mai bun tel cu touch dupa mine este Sony xperia x1 bun la toate are si tastatura qwerty(poti sa scrii sms repede fata de touch normal)camera putin mai slaba de 3, 2mp (dar face poze fbune) pretul e scum dar merita cel mai eftin il gasesti creca la 1000ron cam atat succes
Eu mi-am luat de curand LG Cookie KP502 e de 2 ori mai buni
Oricum e foarte bun daca til ei la liber ca este mai ieftin si da si mie imi place sa desenez si mai ales ce poti face cu pozele
Dupa parerea mea. LG nu este un telefon model. touch-ul merge foarte greu si nu cred ca e foarte placut. un HTC, Nokia, Samsung. nu pot sa iti dau un pret. acum depine de posibilitati. sper sa faci alegerea cea mai buna in a-ti alege telefonul
Pai de exemplu Samsung C3300K il poti luat de la Orange peabonament incepand de la 25 euro! sper ca te-am ajutat... fundita?
mm_2126 întreabă: