| AnonymousSSR a întrebat:

am si eu o întrebare vreau sinceritate.Ce se întâmplă/simți dacă fumezi iarba? Poți sa fii mai agresiv? De exemplu dacă mergi într-un club/bal, și 'tragi" acolo un "cui" am fost și am văzut foarte multi sparți. Eu vreau de la voi sa citesc,experimentele voastre, eu am 17 ani dar nu am pus gura pana acum pe țigara aia, bine am pus... când am fost in excursie la Sibiu, dar am tras un fum fiindcă mi-a fost frica sa nu îmi stric imaginea si viitorul, fiindcă vreau sa devin Militar...Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| Alyexxxx a răspuns:

Voi astia vorbiti fara sa stiti, daca nu stiti despre ce e vorba nu mai induceti baiatu in eroare, vorbiti doar ca sa va aflati in treaba. Stii cum e cu iarba asta? Iti da dependenta doar daca incepi sa consumi zilnic, daca consumi odata pe luna sau la nu stiu cat timp nu iti va da dependenta. Si pe langa asta, primele dati nu o sa-ti placa, eu prima oara cand am incercat mi-a dat niste stari naspa, de voma, de ameteala, ma durea capu, nu ma tineam pe picioare, eram panicat credeam ca sunt alergic la asa ceva si o sa mor laughing. Asa mi s-a intamplat si a 2a oara, incepand cu al 3-lea consum starile naspa au inceput sa se atenueze, iar dupa 10 consumuri, a inceput sa ma ia cu stari foarte placute si implicit sa-mi dea o mica dependenta. Chestia cu rasu stii cum e? Daca consumi ocazional, da, te va lua cu mult ras. Pe mine la inceput, recunosc, ma lua cu crize de ras, radeam si fara sa se intample ceva, adica fara motiv. Dupa ce mi s-a obisnuit organismu nu prea mai radeam, adica aveam aceleasi stari, dar nu mai era ca la inceput. Te ia cu multa sete, iti vine sa bei litri de apa si dupa aia tot iti e sete, o sa-ti fie foame, mie imi vine pofta de multe dulciuri si shaorma laughing, e posibil sa iti vina sa fumezi si multe tigari normale, mie asa imi vine. Nu mai asculta aberatiile celor care ti-au raspuns, 5 ore te pune in fund laughing)) total fals, mai mult de 2 ore nu te tine, asta in caz ca ai bagat suficient, dar daca ai bagat putin te tine cam o jum de ora/1 ora. Si cu timpul o sa te obisnuiesti daca vrei sa te apuci, prima oara o sa-ti fie suficient sa te spargi blana un pai de 0.1, cu timpul o sa ai nevoie de un pai de 0.5 sa te spargi blana pentru ca organismu se obisnuieste si vrea mai mult.

8 răspunsuri:
| CatalinVictor1985 a răspuns:

Daca vrei sa devii militar renunta sau asteapta pana se legalizeaza.
Daca vrei sa incerci poti mie imi da pofta de ras din aproape orice si de mancat. Sunt relaxat dar am cunoscuti care atunci cand trag devin paranoici e cam aiurea pentru ca iarba nu e periculoasa ca celelalte droguri si nici nu da dependenta

| NAT0 a răspuns:

Eu nu am încercat deci s-ar putea să aberez. Am auzit din experiențele altora că s-au pus în fund vreo 5 ore și se uitau în gol și râdeau. Nu prea am cunoștințe care au încercat așa ceva, doar. foarte puține, dar îi fac să se simtă mai relaxați pe moment și mai bine dispuși.

| Viitorulapropiat a răspuns:

Am incercat...simti cum te cuprinde o stare de extaz, pupilele ti-se dilata, razi fara motiv, totul devine mai frumos si ti-se face foame(cel putin eu am mancat mul mai mult decat de obicei).In orice caz, esti perfect constient de ce se intampla in jurul tau.De agresivitate nu stiu ce sa zic, depinde de psihicul oricarui om.Si eu vreau sa devin militar, tocmai din acest motiv am fumat o singura data si sper sa nu o mai fac deloc.Mult succes sa ajungi acolo unde-ti doresti.

| cristimihailov a răspuns:

Te face dependent usor usor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce se intampla/simti daca stai la locul tau si nu te droghezi?

| vanilla80 a răspuns:

Având în vedere că am fumat iarbă, și fumez încă, muzica bună are o importanță mare, 80%, trebuie să ții fumul cât mai mult în piept, te ia amețeala dacă iarba este puterincă, eu unul prefer iarba „veche" să pot și vorbi, nu să fiu mort, de asemenea râzi extrem de mult de cele mai multe ori, și îți este o foame groaznică și sete, depinde, nu fuma singur pentru ca e mai plăcut cu un grup, un cui fumat singur nu provoacă paranoia, după 2, legalele provoacă paranoia fumate singur, nu recomand.

| vanilla80 a răspuns (pentru vanilla80):

Uitasem să îți spun că o să ai ochii roșii, dacă ai fumat vezi să nu dai pe la analize

| AnonymousSSR explică (pentru Alyexxxx):

Mda...mulțumesc o sa încerc pe viitor laughing))