anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.am si eu o problema.mereu cand vorbesc cu o fata sau un baiat ma port mai copilaresc, adica ma pierd si spun lucruri ciudate, am 12 ani si multi mi-au zis ca ma port ca un copil de 2 ani. va rog ajutati-ma.:*:*

Răspuns Câştigător
| l1t7leb0y19 a răspuns:

Un copil de doi ani sigur nu vorbeste asa cum vorbesti tu la 12 happy
Bianca, nu pune la suflet ce spune lumea despre tine.Doar tu stii ce te face pe tine cu adevarat fericita.Traieste-ti viata la maxim :X
Nimeni nu stie mai bine decat tine ce te face fericita, ce iti place si ce nu iti place.
Si eu am 20 de ani imediat si deseori sunt copilaros.Pana acum 10-11 luni,inainte sa ma apuc de psihologie ma credeam inferior,la fel cum faci si tu acum.Dar acum,am citit si am invatat sa am incredere in mine,ceea ce te sfatuiesc si pe tine:
E mai bine sa fi "urata" pentru ceea ce esti,decat sa fi iubita pentru ceea ce nu esti.
Eu te apreciez pentru felul tau de a fi,imi plac persoanele copilaroase, inseamna ca isi traiesc viata la maxim.
Tine minte: Nu incetam sa ne jucam atunci cand imbatranim, ci imbatranim atunci cand incetam sa ne jucam.
Pacat ca multi la 20 de ani deja se cred prea mari sa se mai joace cu copii mai mici ca ei, sau sa faca lucruri copilaresti.Pentru ca toti au fost programati sa faca aceleasi lucruri, numai sa nu rada lumea de ei.Fi tu insuti Bianca si iti garantez ca nu vei regreta niciodata. Nu renunta! Toti avem nevoile si dorintele noastre.Nu renunta la ale tale! FI TU! Distreaza-te si traieste-ti viata dupa propriile tale reguli, nu cum cred altii ca e cel mai bine pentru tine.Doar tu stii cel mai bine ce e cel mai bine pentru tine happy
Iti doresc o zi superba in continuare Bianca si sper din tot sufletul ca te-am ajutat :*

| bianca240 a răspuns (pentru l1t7leb0y19):

Iti multumesc foarte mult.dar eu m-am referit la alte lucruri.si la lucrul acesta si la faptul ca eu cand am o problema nu sunt in stare sa o infrunt singura.si apelez la prietena mea.si nu mai vreau lucrul acesta.cand am o problema nu stiu sa fac fata...as dori niste sfaturi sa nu mai apelez mereu la prietena mea... vreau sa gandesc singura si sa imi infrunt problemele dar nu prea pot.multumesc foarte mult de raspuns.chiar mi-a fost de ajutor.kiss

| l1t7leb0y19 a răspuns (pentru bianca240):

Daca doresti sa discutam despre tema asta, da-mi add pe id-ul : star_child2011@yahoo.com

Ceea ce ai tu nevoie, e increderea in tine insuti :-) Te pot ajuta daca doresti si esti dispusa sa faci o schimbare!

5 răspunsuri:
| AndreeaSiAndra a răspuns:

Pai e clar ca nu ti se potrivesc convorbirile fata in fata asa ca mai bine vorbeste cu ea p mess si cu faza cu comportamentul mai bine ai incerca sa dai dovada de maturitate si sa lasi fazele de copil pentru acasa daca nu poti sa renunti la ele.

| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

Nu poti sa te auto-maturizezi kid, maturizarea se face in timp, pe masura ce o sa cresti o sa te maturizezi.Si depinde, sunt oameni de 21 de ani care refuza sa se maturizeze si se accepta asa cum sunt.Dar poti sa citesti mai mult,ca sa iti dezvolti vocabularul,poti sa urmaresti documentare sa iti dezvolti cultura generala,sa ai alte prioritati,nu numai jocurile cu papusi/masinute/etc.
Mai exista si asa-zisa maturizare prin suferinta,de exemplu un copil care este sarac,care nu are unul sau chiar ambii parinti se maturizeaza automat,devine mult mai responsabil,mai ajutator,etc. Cel mai bine e sa fii tu insati,esti inca mica, mai ai timp sa te maturizezi, sa cresti.

| voichita a răspuns:

oh go on! trebuie sa inveti sa ai autocontrol, sau daca nu incearca sa-ti faci prieteni care sunt copilarosi ca si tine. si eu eram tot asa la varsta ta. acum am 14 ani si am alte probleme mai serioasekiss. sper sa te descurci.love struck