anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am suferit o lunga perioada de timp de acnee, acum am mai scapat de ea dar am multe urme pe frunte. De multa vreme ma chinui sa gasesc un fond de ten pe nuanta mea. Insfarsit l-am gasit, am revlon colorstay 24h dar pe frunte raman "bucatele" acolo unde sunt urmele. Nu stiu ce sa ma mai fac. Un sfat?

Răspuns Câştigător
| LexiEla a răspuns:

Atunci cand aplici fondul de ten, tapează, nu freca/intinde.
Poti incerca crema hidratanta in fiecare seara dupa ce te speli pe fata, e posibil sa.ti mai diminueze semnele. Daca nici asa nu merge, poate ar trebui sa vorbesti cu un dermatolog si sigur iti va da solutii.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Acoperind acneea cu fond de ten sau pudra, nu faci decat sa inabusii bubele si sa le infectezi mai rau!
Asa ceva nu se face, pentru ca acoperitul mizeriei, nu-i o solutie, dar eliminarea ei, este!
Pe un ten acneic nu se pune niciodata pudra, ori fond de ten!
Asta este greseala fatala pe care o fac cele care nu au dau doi bani pe igiena personala!

Curata-ti tenul foarte bine, respectand o igiena stricta: prosop personal si doar pentru fata, spalat fata de 2 ori pe zi cu apa calda si sapun, sters fata doar cu prosopul tau unic si pus cate 1 picatura de ulei de arbore de ceai (tea tree oil) pe fiecare punct de acnee. In 2-3 zile se vor usca si dispare.
Daca tenul este intretinut curat, nu vei mai avea acnee!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Petele post acnee le vindeci cu exfoliere chimica, iti recomand Paula's Choice 8% AHA Gel. Petele trebuie sa le vindeci nu doar sa le astupi.

| MelissaAdela a răspuns:

Faci o mare greseala cu acel fond de ten pe care-l aplici ca sa astupi o parte din cosuri.Nu faci decat sa le inmultesti.Mergi la un dermatolog.Sau poti pisa o pastila de aspirina si sa o amesteci cu bicarbonat de sodiu si apa. Apoi aplici pe frunte si lasi sa se usuce.

| Aaaaa1111bbbb2222 a răspuns:

Am fost la dermatolog, cu ajutorul lui am scapat de cosuri, dar a spus ca nu prea se mai poate face ceva cu urmele (mai ales ca unele gauri sunt destul de adanci). Cosuri mai apar cate unul dar rar. Totusi ma gandeam sa incerc bio oil poate da rezultate