| Letheaaannn a întrebat:

Anul asta o sa merg la liceu si am mari emotii de pe acum big grin Multi mi-au spus ca o sa fie total diferit decat in gimnaziu dar eu nu imi pot imagina acest "total diferit". Pentru cei care sunt deja la liceu, cum a fost prima zi? In cat timp v-ati acomodat? Ar trebui sa merg cu mama sau singura in prima zi?
Multumesc celor care raspund big grin

Răspuns Câştigător
| 熊Panda熊 a răspuns:

Ioooi stiu feelingul happy Eu acum trec a noua si pot sa iti zic ca intre ceea ce era in gimnaziu si ceea ce este acum e o diferenta uriasa. O sa iti ia cateva zile, poate luni pana o sa te acomodezi, dar daca ajungi la un liceu bun cu colegi de treaba, cum a fost la mine si cum e in general, o sa va impacati foarte bine. Plus ca nu o sa mai prea faci materiile care nu iti plac, pentru ca ti-ai ales profilul pe gustul tau.
Insa profesorii sunt mult mai aspri, si depinde de profil. La real o sa iti stoarca creierii cu invatatura, la uman e mai lejer dar nu foarte usor.
A, si nu cauta prieteni doar pentru a deveni popular, sau chestii de genu, pentru ca o sa fii dejamagit. Imprieteneste-te cu cine crezi ca te potrivesti si tine la tine. Succes!

| Letheaaannn explică (pentru 熊Panda熊):

Mersi. happy In prima zi ai mers cu unul dintre parinti sau singur? Eu nu stiu ce sa fac

| anonim_4396 a răspuns (pentru Letheaaannn):

Eu zic sa mergi singur(a), nu prea vad rostul sa mergi cu un parinte big grin

Nici in clasa a 8-a nu ai fost cu un parinte, nu? Pai probabil ca nu, pentru ca va cunosteati, dar nici aici nu are rost.

7 răspunsuri:
| FaraNume1245 a răspuns:

Prima zi? Trebuia sa ne intalnim toti elevii in sala de sport, ca la orice deschidere a anului si sa stam acolo vreo 3 ore in timp ce directoarea vorbea ceva neinteligil, din cauza acusticii salii si a aparaturii proaste. In fine, am stat acolo maxim o ora, timp in care am cunoscut vreo 3 colegi si dirigentele. Dupa, am plecat in spatele salii de sport, unde se strangeau toti astia care fumau (eu nu fumam) si am inceput sa socializez.
Acomodarea a fost rapida si usoara, nu ma inteleg cu toata lumea si nici nu vreau.
Cred ca ar trebui sa mergi singura, dar e alegerea ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa te uiti in stanga si in dreapta si o sa vezi fețe necunoscute pe toata perioada a 4 ani, si o sa iti fie dor de colegii cu care ai mers la aceeasi scoala timp de 8 ani. Depinde de tine cum te acomodezi si ce grup de prieteni iti faci. Ca aici nu o sa fie cu toata lumea cunoaste pe toata lumea happy

| 393Dan a răspuns:

Pentru mine liceul a fost anii cei mai buni din viata mea si daca as putea da timpul inapoi n-as schimba nimic. E altfel din punt de vedere ca-s oameni noi, mai maturizati, cu profesorii parca alt fel vorbesti, te simti mai liber. Sau asta a fost experienta mea. Plus fetele sunt mai deschise la intalniri raised eyebrows

| 熊Panda熊 a răspuns (pentru 393Dan):

Cum vrei tu, daca vrei mergi cu parintele, daca nu nu.

| 393Dan a răspuns (pentru 熊Panda熊):

Ce?