Ioooi stiu feelingul Eu acum trec a noua si pot sa iti zic ca intre ceea ce era in gimnaziu si ceea ce este acum e o diferenta uriasa. O sa iti ia cateva zile, poate luni pana o sa te acomodezi, dar daca ajungi la un liceu bun cu colegi de treaba, cum a fost la mine si cum e in general, o sa va impacati foarte bine. Plus ca nu o sa mai prea faci materiile care nu iti plac, pentru ca ti-ai ales profilul pe gustul tau.
Insa profesorii sunt mult mai aspri, si depinde de profil. La real o sa iti stoarca creierii cu invatatura, la uman e mai lejer dar nu foarte usor.
A, si nu cauta prieteni doar pentru a deveni popular, sau chestii de genu, pentru ca o sa fii dejamagit. Imprieteneste-te cu cine crezi ca te potrivesti si tine la tine. Succes!
Mersi. In prima zi ai mers cu unul dintre parinti sau singur? Eu nu stiu ce sa fac
Eu zic sa mergi singur(a), nu prea vad rostul sa mergi cu un parinte
Nici in clasa a 8-a nu ai fost cu un parinte, nu? Pai probabil ca nu, pentru ca va cunosteati, dar nici aici nu are rost.
Prima zi? Trebuia sa ne intalnim toti elevii in sala de sport, ca la orice deschidere a anului si sa stam acolo vreo 3 ore in timp ce directoarea vorbea ceva neinteligil, din cauza acusticii salii si a aparaturii proaste. In fine, am stat acolo maxim o ora, timp in care am cunoscut vreo 3 colegi si dirigentele. Dupa, am plecat in spatele salii de sport, unde se strangeau toti astia care fumau (eu nu fumam) si am inceput sa socializez.
Acomodarea a fost rapida si usoara, nu ma inteleg cu toata lumea si nici nu vreau.
Cred ca ar trebui sa mergi singura, dar e alegerea ta.
O sa te uiti in stanga si in dreapta si o sa vezi fețe necunoscute pe toata perioada a 4 ani, si o sa iti fie dor de colegii cu care ai mers la aceeasi scoala timp de 8 ani. Depinde de tine cum te acomodezi si ce grup de prieteni iti faci. Ca aici nu o sa fie cu toata lumea cunoaste pe toata lumea
Pentru mine liceul a fost anii cei mai buni din viata mea si daca as putea da timpul inapoi n-as schimba nimic. E altfel din punt de vedere ca-s oameni noi, mai maturizati, cu profesorii parca alt fel vorbesti, te simti mai liber. Sau asta a fost experienta mea. Plus fetele sunt mai deschise la intalniri
anonim_4396 întreabă: