| mydrem112 a întrebat:

As aveaa nevoie de parerea voastra. Vreu sa scriu o carte si fiind prima pe caare o scriu sunt indecisa in a lasa-o balta sau a o continua. Am mii de ideii in cap, Imi place forte mult sa scriu pentru ca atunci cand scrii poti sa corectezi, dar cand scoti ceva de pe gura ramane acolo in mintea celui cu care ai vorbit. Va scriu ideea principala,mai bine zis descrierea.
Ea,Melody Quenn,o fata simpla, dar foarte desteapta care nu se lasa asa de usor pacalita, o fata care nu e ca celelalte. La cei 20 de ani ai ei il reintalneste pe baiatul care a facut-o sa sufere in adolescenta, Conor Stenfeld. Ea incearca din toate puterile sa nu repete greseala care a facut-o acum 4 ani, sa se indragosteasca de Adonis-ul care nu se va schimba niciodata.
Sper sa va placa.

2 răspunsuri:
| adinutzaadina47 a răspuns:

Ține minte: fă întotdeauna ceea ce îți place! Ai zis că îți place să scrii, că ai foarte multe idei, deci continuă cu asta şi valorifică-ți talentele! Ideea ta e foarte bună şi mi-a trezit interesul. Dacă vrei totuși câteva sfaturi pentru scris, ți-aş recomanda să nu creezi nişte personaje "perfecte", ci unele care să aibă defecte tot atâtea ca şi calități, astfel încât poveste să pară mai verosimilă. De asemenea, încearcă să fii cât mai originală şi să nu adopți subiecte fumate deja, caută să bagi suspans şi nu da mereu toate detaliile, pentru a trezi interesul cititorilor.winking Succes!
P.S. Vrei să scrii pe Wattpad?

| mydrem112 explică (pentru adinutzaadina47):

Da si multumesc pentru sfat!