Da. Merita. Eu mi.am luat de la farmacie o sticlutsa mica.
Cum il folosesti?
Iei un betisor de ureche, si inmoi o parte in uleiul de ricin. Apoi dai pe gene, ca si cum te-ai da cu rimel. Nu trebuie neaparat sa tii ochii inchisi. Nu iti intra in ochi. Merge si pentru sprancene, si pentru unghii. Mie mi.au crescut foarte repede. Intr. o luna le aveam duble
.
Chiar functioneaza!
Daca ti. a fost de folos raspunsul meu, poti sa imi dai funda:d
Nu ma supar
)
Da uleiul de ricin este solutia. Eu am urmat un tratament pentru gene si sprancene cu ulei de ricin care chiar a dat rezultate. Aceste se gaseste in farmacii iar o sticluta nu este mai mult de 5 lei deci eu consider ca merita sa incerci. Uleiul de ricin se aplica seara inainte de culcare pe gene ( sau daca vrei si pe sprancene) cu o pensula de la un rimel mai vechi pe care trebuie sa o cureti bine petru a numai ramane urme de rimel. E destul de usor de aplicat... daca ai nelamuririimi poti trimite un mesaj.
Va multumesc mult pentru raspunsuri v-as da funda la toate, dar nu pot decat la una sorry. Dar oricum va mulumesc pentru sfat
Uleiul de ricin este bun, dar genele cresc forte greu in general, oricum foloseste'l!![]()
il poti aplica cu ajutoru unui dics demachant sau char cu vata!
Sper ca ti'am fost de folosssss`!![]()
Funditzsaa?![]()
Karminacarmi întreabă: