As putea sa iti dau din creatiile mele :
-La greu nicigand nu m-ai lasat
Si intotdeauna noi ne-am ajutat.
Iar pentru asta vreau sa-ti multumesc
Si sa iti spun ca te iubesc.
-Incetez sa mai afirm ca totul va fi bine,
Ca oricum e,cand sunt aproape de tine.
-Daca tu plangi, fii sigura c-o sa plang si eu,
Pentru ca asta fac prietenii la greu.
-Vom fi impreuna mai mereu;
Prietene, la bine si la greu.
1.Un prieten vede tristetea din ochii tai, in timp ce ceilalti se lasa pacaliti de zambetul tau.x
2.Un prieten adevarat e greu de gasit, si mai greu de parasit si imposibil de uitat.x
3. º"Din 10 prieteni, 5 sunt adevarati si la o problema inca 2 fac pasi."º
4.Prietenia-i un ocean pe care multi ar vrea sa-l treaca, dar pana la malul celalalt majoritatea se ineaca."
5.` Si n`am sa uit. Cu ele am fost mereu si mi-au fost aproape cand dadeam de greu! • `
6.) Prietenii cei mai buni sunt cei dupa care nu poti pune virgula, doar punct!:X
7.) Prietenii adevarati sunt ingeri, chiar daca au uitat sa zboare.
8.Prietenii buni sunt ca stelele.nu ii vezi intotdeauna dar stii ca mereu sunt acolo
9. Prietenii adevarati tin la tine si sunt langa tine si la rau si la bine.Nu te barfesc pe la spate, ci te ajuta chiar in toate.
10.) Am o singura prietena pe care ma pot baza.Caci stiu ca daca voi cadea ea imi va tine perna.Ea e langa mine atunci cand problemele sunt multe.Si tot ea e singura care are rabdare sa ma asculte
11.♥ > Daca mama nu ne-a facut surori a stiut de ce.pentru ca Dumnezeu ne-a facut cele mai bune prietene!> ♥
12.• N`am averi. am doar prieteni. Care ma` suna` sa`mi spuna : " Ai grija` de tine, bah`, te pup, noapte` buna! •
13.Prietenia este ca relatia dintre mana si ochi. Cand mana se raneste, ochii plang. Si cand ochii plang, mana le sterge lacrimile.""Va iubesc "
14.Prietenia este umbra serii, care se înteţeşte odată cu apusul soarelui vieţii.
15.Nu putem merge departe in prietenie daca nu suntem dispusi sa ne iertam unii altora micile defecte
Ramona_5995 întreabă:
simo90 întreabă:
225200nu întreabă: