| pryncesSs a întrebat:

Care si Statusul vostru preferat [ sau mai multe daca aveti ]batting eyelashes

Al meu e : O faceai sa planga, apoi o luai in brate si`ti cereai iertare, pentru ca era micutsa ta si nu vroiai sa vezi c`o doare!

Cele mai frumoase statusuri primesc FUNDA

Răspuns Câştigător
| MihaEla_8742 a răspuns:

Ezita sa crezi ca viata e trista...sunt lucruri frumoase ce stau inca pe lista! love struck

5 răspunsuri:
| KaRa23S a răspuns:

Te'ai suparat, S'a sinucis... Acum nu mai poti da inapoi deci vezi'ti de treaba ta. Love kills

| viiooVe a răspuns:

Si realizez ca pot sa uit tot, ca si cum n.ar fi existat deloc.Intorc privirea peste umar. Intalnesc un altceva in drum. Poate am pierdut ce aveam pentru un altceva mai bun.

Niciodata nu e prea tarziu. pe toate trebuie sa le incerci. incearcale pe viu.Cand toti prefacutii se prefac ca stii,ridica doar degetul mijlociu.

O femeie-n viata ta E ca focul, nu uita!

-->Nu`vrem sa ne-amintim __ Ca unii` au plecat` fara sa zica „pa bah ne-auzim" __ Nu`avem averi,avem doar prieteni care suna __ Sa ne spuna „ai grija de tine, bah te pup,"noapte buna"

Never look back, you are much stronger than that...

cand esti pusti n.ai habar cum va fi ziua de maine. n.ai un chior in buzunar. dar zaaambeeesti :d. Viata e frumoasaaA

Am incredere doar in unul cand mi`e greu, si acela sunt doar eu.

Realitatea.i mult prea dura.atunci cand dai de greu.visele se spulbera, aproape instantaneu.

Asta-s eu, n-am ce sa fac.Am vazut ce fete-ti plac.Nu`mi voi da ochii peste cap.Nu pot fi cum ai visat!

Viata ta e in alb si negru ca nu`ti permiti culori In timp ce altii, in filmul vietii lor isi cumpara actori :p

cam astea imi plac cel mai mult. imi place foarte mult si cel pe care il preferi tu love struck

| yinna a răspuns:

Nu mai sunt un copil cu slabiciuni de altadata...acum sunt slabiciunea altora cu caracter de piatra :X:X:*

| ZUzulikii a răspuns:

Inima este ca marea, pastreaza in adancul ei tot ce a primit.

| Valentyno18 a răspuns:

"Hell was full so I came back!devil"

"Nu spun ca voi schimba lumea dar garantez ca prin ceea ce fac il voi inspira pe cel care va schimba lumea"

"Uita trecutul, nu gandi viitorul, doar TRAIESTE PREZENTUL!"

Asta e scris de mine si e si preferatul meu:
"Daca n-ar fi ea
Nas mai gandi
Daca n-ar fi ea
Nas mai avea pentru ce trai
Daca n-ar fi ea
Mas cobora trist in focul iadului pentru ca nas mai avea ce iubi"