Daca il consideri ca pe un frate i-ai spune chestia asta si i-ai cere iertare fiindca nu se poate intampla nimic rau din moment ce s-au despartit. Daca tine la tine va trece cu vederea peste acest lucru si se va comporta matur, asa cum ai facut-o tu, sau cel putin asa ai spus ca te-ai comportat.
Cred ca a fost matur ca nu am inceput sa ma enervez si sa fac ca un copil mic
Ideea este alta... stie ce ai facut?
Daca nu stie atunci fii alaturi de el si revanseaza-te prin actiuni.
Daca stie atunci nu prea ai ce face. Chiar daca iti ceri scuze si o sa le accepte tot nu o sa mai aiba incredere 100% in tine.
Nu stie chiar nimic
La ce te referi prin actiuni?
De exemplu daca are probleme in familie incearca sa fii langa el, sa il sustii in ceea ce face... sa il incurajezi si sa nu il mai tradezi.
E important ca regreti. Ti-ai invatat lectia. Nu are rost sa strici si prietenia pentru asta.
Pe scurt : sa fii cum ai fost pana acum.
E cam greu sa aflu din astea cand vreau sa vb cu el oriunde in afara de scoala si in gasca intra fost mea adica iubita lui si zice cine esti tu sa vorbesti cu el?
Iar el cand sa zica ceva aia zice daca ma iubesti imi vei da dreptate
Serios asa e si pe messenger si ma enerveaza
Imi vine sa o bat dar unde ar fi omu matur din mine(la scoala si in gasca nu vorbim despre probleme de familie etc doar daca se ia cineva de unu dintre noi planuim cum sa il linistim)
Este cu ea de vreo 3 saptamani
Iar fix acum nu pot vb cu el cand am nevoie de suport ca a unui frate cu o diferenta mica de varsta(plec in Anglia dupa ce iau bacu si no am nevoie de incurajarea lui ca cine ar putea pleca din familia lui si prieteni de o viata plus iubita de la 19 ani)
Mda... nu stiu ce sa zic, e dificila faza.
In cazul de fata nu prea ai ce face... tipa este o ______
Comportăte ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat (e un secret, asigură-te că n-o să-l afle). Nu rezolvi nimic dacă îi zici, mai degrabă strici lucrurile.
AndRei110gGg întreabă: