anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU cum fac sa fiu mai plin de viata, sa spun glume si sa ma distrez, eu sunt foarte calm ...asa mi-am format caracterul si nu prea sunt vorbaret vorbesc doar cand sunt intrebat, va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| BlueOctober a răspuns:

Hey,uite ce spun eu, eu cred ca nu trebuie sa iti schimbi caracterul dor pentru a fi mai glumet, asa esti tu asta de defineste ca om, sa fii alffel decat ceilalti nu inseamna ca esti plictisitor, dar daca iti doresti asta asa mult ceea ce a zis danut_popa1961 e foarte ok pupiceala, Ps nu crezi ca am dreptate?

5 răspunsuri:
| fsorin96 a răspuns:

Daca esti timid practica un sport. Daca esti doar tacut si calm fi in continuare asa. Eu asa sunt. Fi tu insuti mereu!

| BlueOctober a răspuns:

Pai de ce vrei sa te schimbi? pentru a fi cool? nu are rost sunt sigura ca ai si tu un mod de a te distra si fara sa fii ca ceilalti daca o faci pentru o fata ar trebui sa aprecieze ca esti diferit de toti intr-un sens bun al cuvantului. poti vorbi despre ce iti place tie adu subiectul in discutie si gata! zi-mi daca o faci pentru o fata sa te pot ajuta

| deathnote001 a răspuns (pentru BlueOctober):

Nu vreau sa o fac pentru o fata, am o prietena care ma aprecieaza ca sunt asa de calm, vreau sa fiu mai glumet si vorbaret ca sa nu mai fiu timid...

| deathnote001 a răspuns (pentru BlueOctober):

Asa e, mersi pentru ajutor!

| BlueOctober a răspuns (pentru deathnote001):

Hey,uite ce spun eu, eu cred ca nu trebuie sa iti schimbi caracterul dor pentru a fi mai glumet, asa esti tu asta de defineste ca om, sa fii alffel decat ceilalti nu inseamna ca esti plictisitor, dar daca iti doresti asta asa mult ceea ce a zis danut_popa1961 e foarte ok pupiceala, Ps nu crezi ca am dreptate?

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Incepe prin a-ti face prezenta cat mai deschis, salutand primul, intereseaza-te de problemele celorlalti si incearca sa intervi, sa ajuti pe cat posibil.Cauta bancuri pe google, memoreaza cateva si,, lanseaza-le,, la momentul potrivit.Fi putin mai spontan.Asa iti vei atrage in jurul tau un grup cu care sa te imprietenesti.