Hey,uite ce spun eu, eu cred ca nu trebuie sa iti schimbi caracterul dor pentru a fi mai glumet, asa esti tu asta de defineste ca om, sa fii alffel decat ceilalti nu inseamna ca esti plictisitor, dar daca iti doresti asta asa mult ceea ce a zis danut_popa1961 e foarte ok pupiceala, Ps nu crezi ca am dreptate?
Daca esti timid practica un sport. Daca esti doar tacut si calm fi in continuare asa. Eu asa sunt. Fi tu insuti mereu!
Pai de ce vrei sa te schimbi? pentru a fi cool? nu are rost sunt sigura ca ai si tu un mod de a te distra si fara sa fii ca ceilalti daca o faci pentru o fata ar trebui sa aprecieze ca esti diferit de toti intr-un sens bun al cuvantului. poti vorbi despre ce iti place tie adu subiectul in discutie si gata! zi-mi daca o faci pentru o fata sa te pot ajuta
Nu vreau sa o fac pentru o fata, am o prietena care ma aprecieaza ca sunt asa de calm, vreau sa fiu mai glumet si vorbaret ca sa nu mai fiu timid...
Asa e, mersi pentru ajutor!
Hey,uite ce spun eu, eu cred ca nu trebuie sa iti schimbi caracterul dor pentru a fi mai glumet, asa esti tu asta de defineste ca om, sa fii alffel decat ceilalti nu inseamna ca esti plictisitor, dar daca iti doresti asta asa mult ceea ce a zis danut_popa1961 e foarte ok pupiceala, Ps nu crezi ca am dreptate?
Incepe prin a-ti face prezenta cat mai deschis, salutand primul, intereseaza-te de problemele celorlalti si incearca sa intervi, sa ajuti pe cat posibil.Cauta bancuri pe google, memoreaza cateva si,, lanseaza-le,, la momentul potrivit.Fi putin mai spontan.Asa iti vei atrage in jurul tau un grup cu care sa te imprietenesti.