| beautifulkiss a întrebat:

Buna TPU cum pot invata mai repede pagini la biologie.Maine am olimpiada la biologie faza pe sector si eu am avut numai teste in astea 2 saptamani aproape in fiecare zi si nu prea am avut timp sa invat.Am invatat cu profesoara de biologie, am facut niste modele de olimpiada din anii trecuti, dar azi am citit vreo 10 pagini plus 2 ore si jumatate de facut dintr-o carte. Dar am emotii si eu chiar vreau sa trec, dar mai am mult de invatat si imi e cam greu sa inteleg unele chestii.Cum pot retine mai repede?
Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| class a răspuns:

Ca sa inveti mai repede si nu neaparat la bio incearca sa scoti ideile principale din tot ce citesti si citeste-le cu voce tare! Sper sa te ajute cu ceva!big grin Si mie imi place biologia dar inca nu s-au organizat olimpiadele la noi in scoalabig grin

3 răspunsuri:
| beautifulkiss explică:

Buna va multumesc mult la toti pentru raspunsuri.
@class asa am facut si chiar ii povesteam mamei tot si '@anda da este o idee buna asa am facut.Va multumesc la amandoi.Si v-as da funda la amandoim, dar este numai unasad
Oricum va multumesc si numai bine.

| Shagun a răspuns:

Trebuie sa fi odihnita ca sa poti sa ineveti repede. De preferat sa fie dimineata.
In cazut tau e cam greu... nu stiu cum sa te ajut. Eu am la mate pe 12 februarie dar nu am de tocit :p.
Uite niste variante :
- renunta (in locul tau nu m-as duce daca nu as fi pregatit )
- straduieste-te macar sa citesti ( dar sa citesti incet, sa intelegi )
- copiaza ( asta nu e de preferat mai ales ca e olimpiada... dar sa stii ca la geografie... cand eram in clasa a 8-a multi stateau cu cartile deschise in banca )
Spor la lucru si sper sa te califici :*

| anyia a răspuns:

Buna. Citeste lectiile de cateva ori si scrie-ti pe o foaie chestiile importante, apoi incearca sa le memorezi.
Multa bafta si noroc la olimpiada!