| Swagmotherfuckers a întrebat:

de ce e atât de greu în ziua de azi sa mai cunoști pe cineva, de ce unele fete sunt așa de inabordabile, de exemplu sunt single cam de vreo o luna și ceva, au mai fost ceva relați pasagere intre timp, în care mi-am pus sufletul pe tava dar pur si simplu nu a fost sa fie, oare eu sunt de vina fiindcă îmi arat sentimentele, ar trebuie sa fiu mai distant și mai rece?

Răspuns Câştigător
| Nemessys a răspuns:

Salut!
Sunt multe de spus si cred ca pot incepe prin a-ti spune ca nu esti tu de vina (sau cel putin nu in totalitate). Faza e ca tu iti doresti relatii serioase, care astea greu mai sunt de gasit in ziua de azi, evident, dar faza e ca tu pui suflet intr-o relatiei si ii oferi toata iubirea neceseara unei persoane nepotrivite. Faza e ca multi vor relatii la misto si se folosesc de acea persoana ca si cum ar fi un,, gadget" sau mai pe romaneste, un accesoriu. Adica ei nu isi pastreaza partenerul doar pentru ei, conteaza si ce zic ceilalti. De asta sunt si foarte multi care isi fac relatia publica. Adica ei cred ca pari mai,, smercher(a)" sau mai cool fata de altul(a) care nu are iubit(a). De asta se si pune foarte mult pret pe aspectul fizic si se da la o parte sufeltul. Deoarece, X cand isi prezinta iubita prietenilor ei, bineinteles ca aspectul fizic da prima impresie si nu mai stau ei sa o cunoasca sa afle cat de buna este la suflet, cat e de desteapta... etc. Asa mai bine face impresie buna din prima cu formele si cu fata. Si deseori, iubitul/iubita e mai mult folosit ca ceva cu care sa te lauzi. Adica ei nu se pot lauda cu ofata care arata decent si nu are forme dar este super desteapta, putin serioasa maruta (pe scurt un exemplu pentru celelalte panarame). Faza e ca sunt si imaturi o mare parte din ei si cam de asta se ajung si la despartiri, ori ca sunt incapatanati ori de inselat ori sa s-au plictisit unul de altul'. Ma si mir ca mai au tupeul sa-si spuna,, te iubesc" la cat de falsa este relatia lor.

Ok. acum revenind la ce ai spus tu pentru ca m-am abatut prea mult de la subiect.
1. De ce este asa de greu sa cunosti pe cineva? Prespun iti doresti o relatie serioasa, nu? Si ai vrea o fata la fel ca tine care si ea isi doreste acelasi lucru? Pai... genul ala de fete, nu stiu cum sa zic dar la cati prosti sunt in ziua de azi, ele ajung la concluzia ca toti baietii sunt asa. Gen. ca orice baiat vrea doar s*x de la o fata, ca pentru orice baiat prefera fizicul, sau ca stie doar sa profite de o fata ca nu stie sa se comporte cu ea, ca o dau pe bautura si tigari, etc. De asta e si greu sa cunosti pe cineva. Pentur ca, tu poti sa dai de 2 tipuri de fete. 1. Poti da de aia care e super sociabila dar care nu poti forma o relatie serioasa cu ea pentru ca este (.), insa poti vorbi cu ea gen. daca o intrebi,, ce faci?" iti raspunde (asta daca esti si frumoswinking ) Sau 2. poti da de aia hotarata, serioasa, care stie ce vrea de la viata, insa care te ignora deoarece, in gandul ei, este ceva de genu :,, Aualeu ia uite-l si pe asta n-are pe cine sa f*ta" Si bineinteles ea crede ca daca ar incepe sa vorbeasca cu tine, si-ar pierde timpul. Acuma, de ce sa nu recunosc sunt si fete care vor o relatie serioasa si care posibil sa-ti acorde o sansa, dar e cam greu. Si pe mine ma enerveaza faptul ca. daca as vrea sa cunoc o fata (doar sa o cunosc, gen. nu ma duc la ea cu NICIUN gand de combinatie sau ceva de genu. Daca e sa fie ok, daca nu, aia e. Ma rog. daca as face asta mai mult ca sigur as fi ignorat sau mi-ar raspunde in sictir, cam tot din acelasi motiv. Pentru ca ea crede ca toti baietii sunt,, animale". Si daca m-as descrie gen ca sunt un baiat,, asa, asa, asa, asa", ca nu stiu ce si ca sunt diferit, ea ar fi ceva gen,, mda. asa zic toti straight face " Bine. aici nu dau exemplu ca m-as duce la una la intamplare pe strada si i-as zice,, buna". Sa zicem ca poate fac asta pe o retea de socializare. Insa nici acolo nu e cine stie ce. Faza e ca la varsta mea, care este de 16 ani, fetele nu sunt suficient de mature la minte cat sa-si doreasca o relatie sau daca printr-un miracol dau de una ca asta, ori are iubit, ori sunt ignorat. Genial! happy
2.,,Ar trebui sa fiu mai distantat si mai rece?" Hm... nu, nu ar trebui sa fii asa. Mai sunt si fete care apreciaza baietii ca tine. Uite sa zicem ca pana acum ai fost cum ai fost, ai dat tot ce ai putut, insa nu persoanei potrivite. Si daca incepi sa devii cum ai spus tu, adica mai rece, poate dai de o fata potrivita pentru tine si ajungi sa fii rece cu ea cand si cine stie la ce se ajunge, dar daca te purtai normal cu ea, puteai sa ai o relatie frumoasa. Deci nu iti recomand. Insa as putea sa te sfatuiesc, ca atunci cand dai de o fata, incearca sa o cunosti cat mai bine. Prelungesti perioada in care sunteti prieteni si mai tarziu, imagineaza-ti cum ar fi o relatie cu ea. Daca crezi tu ca ar fi bine sau nu. Si dupa daca e sa fiti impreuna nu mai pune atat suflet pentru ca e posibil sa regreti iar. Vezi cum e la inceput dupa depui din ce in ce mai mult. Insa fi atent si la ea. Pentru ca nu mi se pare corect ca ea sa puna o firmirtura si tu un mute intreg. Ar trebui sa va implicati amandoi in mod egal in mentinerea relatiei, iar asa nu o sa regreti. happy Apropo, nu mai accepta si tu orice fata. Incepe sa devii si tu mai pretentios.

8 răspunsuri:
| Ali_Alina_2000 a răspuns:

Ti trebuie sa fi asa cum ești si care fata nu apreciaza ceea ce esti inseamna ca nu tine la tine.Nu trebuie sa lasi viata, persoanele, conjunctura sa te schimbe niciodata.Ai pus suflet dar nu a mers inseamna ca nu a fost sa fie.

| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
Intr-o intrebare anterioara ziceai ca nu ai probleme si doar vrei pareri,in fine...
Ai zis o doza de adevar la final, depinde ce intelegi tu prin distant si rece.
Poti sa intelegi oarecum bine, dar poti sa actionezi gresit.
Experimenteaza, fi cu sufletu pe tava si aratati sentimentele si fi si bun si ascultator.
Cred ca in maxim o luna o sa revi cu o intrebatre in care vei spune ca ai cunoscut o fata si ea vrea doar sa fiti prieteni, nimic mai mult.
Legat de abordarii, depinde de tine.
Poti sa abordezi 10 si sa nu fie nici una receptiva sau doar una.
Experimenteaza, incearca sa vezi unde greseti.
Te duci la fata hotarat sau emotiv si fara incredere?
Studiaza-te atent.
Si cel mai important, legat de intrebarile tale, nu lua in considerare ce spune fetele!

| OldSoul a răspuns:

Pe scurt, da, trebuie sa fii distant si rece.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu sunt fetele inaboradbile, esti tu inabordabil!
Cand strambi din nas, sau arati ca si cum ai avea un aer superior, categoric pui fetele pe fuga.

| Swagmotherfuckers explică (pentru Nemessys):

Mulțumesc frumos happy

| Nemessys a răspuns (pentru Swagmotherfuckers):

N-ai pentru ce xD

| Swagmotherfuckers explică (pentru ROB3RT89):

Mersi man, pai da vroaim niște simple păreri de la fete, sa știu ce e în capul lor, mai suntem,, buni de ceva" astia care vrem relații serioase, sănătoase și de lunga durata, nu sunt un tip urat, gras, sărac, fac sala de aproape 2 ani, cu bacul luat, masina,, bengoasa" cum s ar spune, dar pur și simplu vreau sa mă îndrăgostesc sa iubesc ca și în filme sa avem copii frumoși și sănătoși.
Iar legat de întrebarea anterioara, da am abordat mai multe fete(pe unele cunoscându-le) din curiozitate, și da am fost refuzat, am mai vorbit cu unele ceva timp, nu au ieșit nimic, relați de vara cum s ar spune...