| Xdreaper21 a întrebat:

De ce fetele is fac griji din orice
Adica eu cu iubita mea ieri am fost sa vizitam in alt oras si era cam tarziu sa plimb o adolescenta fara parinti in tara doar eu cu un taxi dintr-un oras in altul(momentan suntem in Anglia) deci am luat o camera de hotel si o apuca cand sa adorm
"Iubire imi e frica, daca se intampla ceva sa nu mai avem bani ce o sa mancam?"
Cand a zis asta imi venea sa ma ridic si sa ma duc la primul magazin sa iau paine si pateu si sa ii zic na asta mancam parca vedeam ca zice dar daca nu vom avea suficienti bani de taxi(da nu is nesimtit si am zis ca va fi ok si am facut fix cu am zis mai jos)
Sa fim seriosi adica ne trezeam luam un taxi si in juma de ora eram acasa si mancam
Soramea isi face griji ca nu e pregatita pentru clasa a 11a iar maicamea isi face griji daca vin dupa ora 12 acasa si am 19 ani eu la 15 ani veneam la ora 2 dimineata
Deci cine ma poate lamuri de ce fetele se ingrijoreaza din lucruri mici?
Dau funda(daca voi avea timp daca nu va fi o funda mai intarziata)

15 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Asa sunt fetele. Sau cel putin o parte. Si baietilor le pasa la fel dar nu arata la fel de mult precum o fac fetele. Suntem mai sensibile de la natura. In plus avem spiritul asta matern de a ne ingriji de lucrurile marunte, pana la urma rolul era sa avem grija de gospodarie, nu?

| RAY a răspuns:

Find mai emotionale sunt mai fricoase, noi avand mai mult testosteron in noi avem mai multa incredere in noi simplu

| Violleta2022 a răspuns:

Nu toate fetele se ingrijoareaza din lucurui mici, ci doar cele mai sensibile si lipsite de incredere.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Na, si eu mi as face griji daca as fi la jumatate de ora de casa si unul m ar duce la hotel in loc sa ma duca acasa

| Xdreaper21 explică (pentru suntserios):

Fratelemeleu are 17 ani daca avea 18 mai ziceam dar n-ar fi fost ciudat un roman major si o romanca minora la ora 12 noaptea sa mearga dintr-un oras in altul?

| suntserios a răspuns (pentru Xdreaper21):

Nu mai ciudat decat sa stea la hotel

Da e prea ciudat sa fie foarte tarziu ca sa calatoresti dintr-un oras in altul asa ca mergi sa dormi cu iubitu la un hotel ca sa dormiti

| suntserios a răspuns (pentru Xdreaper21):

Ha bre nu mai fi troll
Ai vrut sa o duci pe aia mica la hotel.
Nu e nici normal, nici moral si probabil nici foarte legal ca un barbat major sa se cazeze cu o fata minor care nu ii este ruda la un hotel. Nu mai trolla atat ca ti s-a speriat fetita ca ai dus-o prin hoteluri obscure cand in 30 minute ajungeai acasa. Erai in Anglia, este infrastructura nu e in mijlocul junglei

Da ma la ora 12 noaptea chem un taxi sa mergem dintr-un oras in altul care ar fi luat cel putin 1 ora cu soseaua libera
1 m-ar fi costat o tona
2 de ce sa eu trag nu inteleg de ce daca duci pe cineva intr-un hotel sa dormiti si spui cuiva iti zice ha ma nu mai minti tu i-ai traso
3 ea ar merge si printr-un bordel imbracat pervers cu mine la ora 12 noaptea de ce iar fi frica sa doarma intr-un hotel de 2 sau 3 stele
4 daca nu ai fost in Anglia nu mai discuta ca o data era sa fiu jefuit in plina zi in mijlocu orasului

| T0T a răspuns:

E bine să te gândești în detaliu la toate ca să nu fi surprins după. Eu unul sunt destul de calculat, zic eu și sunt băiat. Dacă ești cu mine mai greu să îți faci griji cu dacă și cu parcă iar dacă se întâmplă găsesc soluții. Spun cel puțin din experiența mea de până acum. Te sfătuiesc și pe tine să fii mai calculat de acum, așa iubita ta nu își va mai face griji iar dacă își va face vei avea mereu soluția care să o liniștească, asta dacă e rațională.

| Nemessys a răspuns:

Nu toate sunt la fel. Pe altele le-ar durea fix undeva de treburile astea. Ba chiar le-ar placea aventurile de genul asta. De exemplu, sa te plimbi cu una in mijlocul padurii, cu masina si sa ramaneti fara benzina rolling on the floor). Ar fi ceva. big grin Unele sunt mai curajoase, aventuroase, altele mai fricoase. Fiecare cum este ea. E intr-un fel normal ca fetele sa fie mai ingrjiorate.

Insa cu prietena ta, este o problema. Ea gandeste mult pre negativ si tot timpul pune raul in fata. Ceea ce este intr-un fel ok, dar intr-un fel nu. Adica daca plecati intr-o vacanta cred ca o s-o auzi tot timpul :,, da daca, se intampla,, aia ",, aia" etc?" Ceea ce este o prostie. Adica amice. esti intr-o vacanta, bucura-te... ea inloc sa se bucure, mai mult se streseaza. Pune tot raul in fata si nu stie sa se bucure de moment sau sa fie ceva de genu :,, vai vai vai, abia astept sa ajugem acolo big grin big grin "

Te sfatuiesc sa stai de vorba cu ea, sa o linistesti si daca e, sa o duci la un psiholog in cazul in care o face prea exagerat si te deranjeaza. Daca nu, atunci e normal pentru o fata. Nu este o problema chiar atat de grava si poate sa fie rezolvata FOARTE usor. Eu nu prea stiu ce sa zic pentru ca nu m-am confrutat cu asa ceva. Oricum, asta depinde de controlul de sine. Daca intr-adevar, vrea sa se calmeze, o poate face foarte usor. happy

| Xdreaper21 explică (pentru Nemessys):

Incerc sa o linistesc dar uneori o apuca in cele mai ne potrivite momente
Adica daca adorm 5 minute nu sunt foarte lucid si nu pot gandi ceva in cat sa o linisteasca

| 4StarLight a răspuns:

Asta le e structura fetelor, se simt și unele chiar sunt mai vulnerabile, mai sensibile. În multe cazuri trebuie să fie mai precaute și poate asta cauzează tendința de a găsi griji în orice.Nu prea știu să explic cert de ce, este un instinct, prietena ta când se gândea le ce veți mânca era i teamă legată de cum vă veți descurca mai departe împreună, în același timp încerca să-și exprime frica de ce va fi.

| Xdreaper21 explică (pentru 4StarLight):

Ai dreptate
Si are de ce sa ii fie frica
O fata care nu a fost in viata iei in Anglia si un baiat care mai stie niste locuri de cand avea 12 ani de prin Anglia
Mna daca as fi in locu iei mi-ar fi si mi-e frica

| 4StarLight a răspuns (pentru Xdreaper21):

Păi mai ales că sunteți într-o țară străină, nu pentru că nu are încredere pentru că sigur o scoateți voi la capăt, poate că e copleșită de faptul că e ceva nou pentru ea în cazul în care nu a mai călătorit, fără un adult cu o experiența care s-o îndrume deși cred totuși că sunteți destul de mari altfel nu v-ați fi decis să mergeți împreună!
Pot numai să-mi dau cu presupusulwinking