| AnonimusGate a întrebat:

Deci sunt cu o fata de 1 an și 4 luni, au fost diferite faze sunt pe pagina mea și la o faza m-a lăsat pentru altul și după s-a întors iar acum mi-a zis ca vb cu un tip ca i-a zis doar Mulțumesc și printr-un screenshot de la messanger am văzut ca vb cu el pe insta și am făcut naspa și așa mai departe și ea zice ca nu mă lasă că nu poate fără mine etc și m-am certat azi am vb ne-am împăcat și după s-a dat iară de gol. Ca a vorbit cu el și azi și iară m-am certat și as vrea soia renunța de tot dar simt ca nu pot va rog sa va uitați și în celelalte întrebari de la ultima faza cu timpul ăla nu a mau vorbit cu alții șiii totul a fost super și simțeam ca mă iubește și ca e sincera și da acum nu știu ce sa fac parcă văd ca iară se repeta trecutul. Va mulțumesc

1 răspuns:
| WaterDrop a răspuns:

Dea dracii in ea de limba romana! Zici ca esti un imigrant negru care doar ce a venit in tara.

Nu se inteleg prea multe insa par copilarii, deci trebuie sa te comporti ca atare.Primeste`o inapoi dar doar ca sa te razbuni pe ea, apoi ii dai papucii.Te crede fraier si isi bate joc de tine, apoi pleaca la altul si tot asa.Nu mai continua asa.