| DaliaAlaxandritra a întrebat:

Buna, TPU, este adevarat ca relatiile de la 18 ani tin? Dar se mai pot si desparti sau nu? De la ce varsta tin relatiile serioase?

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Ce porcarie de intrebare. Relatiile tin cand se gasesc partenerii compatibili si-si doresc ambii stabilitate nu de la varste.

| RAY a răspuns:

Omul este o fiinta poligama toata viata, deci e mereu predispus spre a insela sau spre a fi fidel

| Freya1 a răspuns:

Eu ce-a mai lunga relatie a mea am inceputo la 14 si a tinut 8 ani si acum consider ca a tinut deoarece am fost copila si nu constientizam riscurile.Din dragostea aia adolescentina care ma orbea nu am vazut daca sunt sau nu iubita si respectata si eu la randul meu si m-am trezit mult mai tarziu ca de fapt aceasta relatie nu este de mine si nu este ce imi doresc.
Parerea mea este ca trebuie sa ai o relatie serioasa atunci cand te simti pregatit si esti suficient de matur sa poti sa iei decizi importante.

| SG1995 a răspuns:

Fals, o varsta nu asigura stabilitatea relatiei, asta depinde alti factori, dar in special de temperamentul celor doi parteneri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.De la 18 ani nu te mai poti desparti.Interzis prin lege.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca exista mai multa maturitate probabil tin, dar totul este trecator, depinde de la persoana la persoana, nu exista un raspuns clar la aceasta intrebare.

| octa2021 a răspuns:

Depinde de cum vă înțelegeți, nu există o vârstă anume.
Sunt cupluri care s-au cunoscut la 17 ani si au rămas împreună, dar si cupluri care aveau peste 30-40 de ani.
Asta depinde de voi nu fe vârstă.