| George321wtf a întrebat:

eu am 13 ani si invat la scoala gimnaziala.Recent am avut niste probleme...
Niste baieti isi bat joc de mine zi la zi.Ma gandeam sa le dau un pumn in fata, doar ca am o frica ca va esua lovitura si voi primi inapoi.Baietii mei din clasa sunt voinici si se duc la sala de fitness si centru de kickboxing.intr-o zi ei au zis ceva foarte urat despre mama mea si nu am suportat.doar ca nu am putut sa le dau cu pumnul si ma simt vinovat.Ce sa fac? Am o teama foarte mare si cand vine in mine sa le ard una... nu pot.va rog ajutati-ma si dati-mi sfaturi.

3 răspunsuri:
| MihaiNicu23 a răspuns:

Mai bine lasa-i in pace pentru ca vei da un pumn si vei lua mult mai multi inapoi.

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns:

Am scris aici un roman dar se pare ca nu vor baietii sa-l arate ori e o eroare sau cv. Pe scurt : Lasa teama asta de a primi lovituri de o parte ca o sa mai fie ocazi in care trebuie sa te bati si trebuie sa fii obisnuit sa iei un pumn la nevoie. Dupa asta apuca-te de o sala ( nu de mese laughing ) de un sport de contact ce vrei tu ca sa ii ajungi pe aia din urma cat de cat. Alta chestie ar fi sa nu te enervezi asa de tare de la un fleac ca asta ca te-a injurat de mama, is doar vorbe spuse sa te faca sa te enervezi aiurea si sa iesi tot tu rau in toata ecuatia asta. Daca m-ai ai intrebari scrie-mi in privat. Bafta

| ElenaaaAdina a răspuns:

Uite, incearca sa nu le mai dai atentie, vorbeste cu un adult (diriginta, parinti, sora/frate mai mare, daca ai) mi s-a intamplat si inteleg prin ce treci, dar incearca sa ii ignori, pentru ca vor doar sa dramatizeze. Sper ca te-am ajutat