Buna
.pai in primul rand. poti vorbi cu el fata'n fata sa ii spui ca esti suparata pe el si din ce cauza.adica sa purtati o discutie in care sa ii spui ce ai pe inima. daca tu consideri ca e mai bine printr'un mesaj ii poti spune direct fara ocolisuri e cel mai bine asa sa ii spui verde'n fata.bine printr'un mesaj atunci
.i'ai putea scrie ceva de genu. Iubitule[sau cum il alinti tu].sa stii.ca nu sunt tocmai multumita...m'a deranjat faptul ca[motivul pentru care esti suparata pe el].nu trebuia sa fci asa.acum nu stiu sigur care e motivul supararii tale.ii poti spune ca tii la el.sa nu mai faca asa.eu zic ca te va intelege.insa eu zic ca e mai bine sa vb cu el personal nu prin intermediul mesajelor. Fundita?:X
Pei simplu i spui ca esti suparata si motivul, nu o lua cu ocolite pentru ca poate fi prea tarziu cand i vei spune adevarul, daca-i spui acum puteti schimba ceva funda?
te rogg
Vorbeste-i rece, sau sec.
Cand te intreaba "ce faci?" ai putea sa-i raspunzi "nu asa bine ca tine " sau ai putea sa-i spui clar "ma-i cam suparat..."
Parerea mea ca sa ii dai de inteles ca esti suparata nu prea il baga in seama. fate ca nu il cunosti. si nah daca vrei printr-un mesaj scrie-i si tu "mai dezamagit, nu ma asteptam sa imi faci asa ceva"
Gen: Buna! de la un timp nu mai ai timp de mine.
sau o conversatie;
Tu: Buna cf?
El: Bn Tu?
Tu:Nu prea bine.
El: Pai dc?
Tu: sunt suparat pe tine.
El:dc?
iar tu ii zici dc![]()
Funda?
Depinde de baiat, si depinde si motivul supararii tale, ii poti zice asa:
-Din ultimul timp nu ma mai simt bine (atunci se va gandi ca din cauza lui)... Sper ca ti-a fost de folos![]()
Pai nu e greu stai suparata si il ignori sau mai simplu ar fi sa ii spui in mesaj sunt suparata pe tine
si...
Ms la toti, mati ajutat, imi pare rau ca numa o funda pot da,
restul nu va suparati,
vam dat vot(folositor si inteligent)
anonim_4396 întreabă: