| BobitaDePiper a întrebat:

Imi ziceti si mie niste statusuri dsepre prietenie, bff, am cei mai buni prieteni!? Cele mai multe +Fundaa... Nu vreau seit-uri!

Răspuns Câştigător
| DeeDeeXD a răspuns:

Prietenia este ca un diamant. Se intalneste rar, valoreaza mult si se falsifica foarte des.

Persoana care reuseste sa te faca sa razi atunci cand ai lacrimi in ochi, e o persoana caruia nu ar trebui să ii dai drumul, niciodata!

Prietenii trainici sunt cu adevarat una dintre bogatiile vietii.

Prietenia sfarseste acolo unde incepe neincrederea.

Adevarata prietenie nu cunoaste invidie.

E mai rusinos sa nu ai incredere intr-un prieten decat sa fii inselat de el. – Arthur Schopenhauer

Un prieten adevarat crede in tine atunci cand tu ai renuntat sa mai speri.

Prietenii adevarati sunt ingeri, chiar daca au uitat sa zboare si nu au aripi.

Daca ai nevoie de prietenia mea si ne despart 100 de pasi, fa tu primul pas si le voi face eu pe celelalte 99 pentru tine.

Si cand crezi ca nimic nu-si mai are rostul, apare cineva si schimba totul!

Prieten este acela care stie cât esti de zapacita, de dusa cu pluta, si totusi, nu îi este rusine sa se afiseze cu tine.

Un prieten adevărat îti vede prima lacrimă, o şterge pe a doua şi o opreşte pe a treia!

Cel mai bun prieten e oglinda, caci atunci cand plangi, nu rade niciodata!

Prietenia este cel mai de pret bun al omului. Fara prietenie nu e dragoste, fara dragoste nu e prietenie.

→daca te caut, inseamna ca mi-e dor;
→daca te ajut, inseamna ca imi pasa;
→daca intreb, inseamna ca ma intereseaza;
→daca ofer, inseamna ca meriti;
→daca cer, inseamna ca am nevoie;
→daca spun, inseamna ca vreau sa stii.

Drumul spre casa unui prieten nu este niciodata prea lung. Ca si calea spre inima sa.

Nu-mi spune cum sa-mi aleg pretenii. Ma pricep la asta. Ca dovada, te-am ales pe tine.

A avea un prieten este mai vital decat a avea un inger.

Prietenia este o relaţie interpersonală care se bazează pe încredere, cinste, toleranţă.

Prietenia este floarea unei clipe şi fructul timpului.

Nu sunt singur in ploaie si vant, am cel mai bun prieten de pe PAMANT...

Prietenii mei nu sunt multi, dar sunt nenumarati.

Nu am 100 de prietene, am 1 singura prietena care face cat 100! happy

Prietenia este inchisoarea sufletului de buna voie in trup strain.

O prietenie care ia sfarsit n-a existat de fapt.

Prietenii adevarati te fac mereu sa zambesti.

Prietenia este ca relatia dintre mana si ochi. Cand mana se raneste, ochii plang. Si cand ochii plang, mana le sterge lacrimile.

Un prieten adevarat e greu de gasit, si mai greu de parasit si imposibil de uitat.

Prietenia e ca marea. Se vede inceputul dar nu si finalul.

Prietenii buni sunt ca stelele... Nu ii vezi intotdeauna dar stii ca mereu sunt acolo.

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o persoana esti intreaga lume.

Cand tu ai o suparare numai eu stiu ce te doare, si atunci cand dai de greu langa tine sunt mereu.

Nu uita... candva ne vom revedea si ne vom aminti lucrurile pe care le faceam cand eram doar 2 copii.

Prietenul e cel ce te ajuta sa te ridici cand ai cazut intr-o prapastie din care nu mai crezi ca iesi.

Am încercat să îți dau cât mai multe. Și am văzut că nu vrei site-uri.Deci, puppy dog eyes Funda? XD

1 răspuns:
| TiAn_Cris_Cris_1998 a răspuns:

Ele au fost cu mine în toate clipele grele. Au suportat toate idioţeniile mele. Chiar dacă cateodata le tratez ca pe niste oarecare, le iubesc mai mult decât vi se pare.

Persoana care reuşeşte să te facă să râzi atunci când ai lacrimi în ochi, e o persoană căruia nu ar trebui să îi dai drumul, niciodată!

Impreuna trecem peste tot. Ca o prietenie trece si prin foc

Oricine te poate face să zâmbeşti sau să plângi, dar e nevoie de cineva foarte special care îţi împrumută un zâmbet de-al lui când deja ai lacrimi în ochi