| VasileMoldova a întrebat:

Buna TPU Intrebarea mea este profesoarea de chimie mi-a zis azi sa vin si sa ma duc sami corectez nota dar nu am reusit sa o intreb cand. Ce ar trebui sa fac? Peste cit timp sa ma duc la doamna profesoara si cand anume cand termin lectiile mai devreme?

5 răspunsuri:
| Voicu_Rus_1948 a răspuns:

Nimic mai simplu. Maine intr-o pauza poti sa o cauti la cancelarie si sa o rogi sa-ti spuna cand e bine sa mergi la dansa ca sa-ti corecteze nota. Nu se va supara.
Nu am inteles daca din greseala ti-a pus o nota eronata sau daca ai luat o nota mica si vrea sa te mai asculte ca sa o poti corecta.
in cazul din urma va trebui sa o mai rogi sa-ti acorde un timp de pregatire.
Mult succes!

| VasileMoldova explică (pentru Voicu_Rus_1948):

Iti cer din nou ajutorul sper sa ma ajuti si de data asta. Miine am chimia lectia a 5 care se icepe la 12 si 20 minute si se termina la 1 si 5 minute. Ce zici sa ma duc atunci sa o intreb pe profesoara. Pentru ca azi nu am reusit sa o intreb ce zici sa ma duc sa o intreb cand am lectia de chimie cand sami corectez nota?

| Voicu_Rus_1948 a răspuns (pentru VasileMoldova):

Da, e bine sa o astepti maine pe coridor atunci cand vine pentru. a tine ora cu clasa voastra si sa o abordezi inainte de a intra la voi in clasa. Asa, cred eu ca vei putea vorbi relaxat cu ea.

| VasileMoldova explică (pentru Voicu_Rus_1948):

Am facut asa cum ai zis. Profesoara m-am intrebat daca am studiat pana acum. I-am spus ca da. Ia a zis ca luni sa vin dupa lectii. Dar acum problema e ca chiar daca am studiat din greu nu am putu intelege anumite teme ce ma fac?

| Voicu_Rus_1948 a răspuns (pentru VasileMoldova):

Salut!
Faptul ca ai studiat la greu este un pas foarte bun. In ce priveste temele pe care inca nu le-ai inteles, mai ai doua zile la dispozitie sa gasesti un coleg (sau colega) binevoitor sa-ti mai dea cateva explicatii acolo unde crezi ca ai nevoie.
Sunt sigur ca doamna profesoara va sesiza faptul ca ai pus serios mana pe carte si ca te-ai mai pus putin la punct cu materia. Se va bucura in acelasi timp vazand ca i-a mai dat o sansa cui o merita.
Desigur ca in viitor trebuie sa tii pasul cu materia, fiindca e mai usor sa inveti fiind atent la ore si sa fii pregatit lectie de lectie. Asa nu se va mai aduna atata materie de invatat.
Esti pe drumul care trebuie.
Mult succes luni si in continuare!