| Florin_5144 a întrebat:

Mama iubitei mele a avut o cunostinta in jurul dansei care a avut un sot la fel ca mine inainte de casatorie(era calm, nu se supara cand altii se uita la iubita lui, nu se supara daca iubita luizicea de altu ca arata cat de cat bine, nu-i vb urat nu o insela, nu o lovea, renunta la el pentru ea...etc) si dupa ceva timp de la nunta a inceput sa se schimbe radical si sa ajuns pana la bataie, si a sfatuit-o p prietena mea sa se desparta de mine deoarece si eu sunt ca acel om(doar crede nu este asa). Cum sa fac sa o conving p iubita si mama sa ca nu sunt ca acea persoana? VA IMPLOR RASPUNDETI URGENT!

Răspuns Câştigător
| cristi1212 a răspuns:

Ideea e sa te porti mai mult decat perfect mereu, nu doar acumlaughing De convins o poti convinge doar in timp, acum ai nevoie doar de o sansa de la ele. Ai calcat stramb pana acum cu iubita asta? Si ar trebui sa fie decizia iubitei, nu a mamei. Daca ea te place si vrea sa fie cu tine ar fi bine ca ma-sa sa-si tina gura. Daca e genul de fata care nu iese din cuvantului lui maica-sa atunci mai bine o lasi acum pentru ca in timp daca n-o sa reusesti s-o faci pe ma-sa sa te placa n-o sa ai un trai bun cu ele. Spune-i c-o iubesti si ca nu o sa o faci niciodata sa regrete decizia pe care a luat-o cand te-a ales pe tine si gatahappy Spune-i ca ai nevoie de timp sa-i arati ce fel de om esti daca nu a inteles incatongue

2 răspunsuri:
| DrunkShepp a răspuns:

E in comportamentul tau daca chiar te porti urat spune-i ca iti pare rau si ca esti un porc si tot ce zic baietii mereu ca sa ii iertam.arata-i ca tu nu esti asa si ca nu o vei lovi sau ca nu te vei purta asa cu ea.si mama ei pai mamele de fete sunt mereu asa so...multa bafta si sta in puterea ta sa o faci sa vrea din nou sa fie cu tine.schimba-te! si vei vedea ca daca te iubeste se va intoarce!

| Florin_5144 explică:

Haideti va implor datim cat mai multe raspunsuri
si app eu ma comport mai mult decat perfect acumwinking