| Zazy a întrebat:

Mi-e foarte rusine sa scriu asta aici, dar nu prea am de ales fiindca sunt innebunita de situatia asta. Imi place de un baiat mai mic ca mine, nu cu mult. pur si simplu ne am indraostit unul de altul, dar ne e frica amandurora de gura lumii... plus ca parintii nu ar accepta sa stam impreuna... Eu implinesc 15 si el implineste 13. Practic 2 ani diferenta. Ne-am cunoscut la scoala, am inceput sa vorbim fiindca ne am nimerit sa stam impreuna pe banca si se uita atat de frumos la mine, si nu numai atunci, am mai avut momente cand pur si simplu nu ne puteam lua ochii unul de altul. Stiu ca par penibila si mie sincer imi este chiar rusine ca m-am putut indraosti de un baiat mai mic ca mine;( dar ur si simplu asta a fost, acum nu pot sa mi iau gandul de la el, pur si simplu il iubesc. Si el ma iubeste, numai ca am mai zis, e timis si ne e frica de gura lumii. daca parintii ar afla, ne - ar certa si ne ar tine o morala la amandoi. Vreau sa il uit fiindca stiu ca nu vom putea fi niciodata impreuna. Helpp. Stiu ca o sa primesc hate, dar asta e.

13 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Daca tie iti este rusine ca el e mai mic si repeti asta inseamna ca petru tine chiar e o problema asta si te temi ca o sa se rada de tine.Acum sunteti mici nu are de ce sa va fie rusine deci nu iti face griji iar daca tot ai dubi intalnitiva iesiti si va plimbati prin alte parcuri alt cartier unde sa nu va vada ei.

| Zazy explică (pentru Freya1):

De ieșit cu el in parc si d astea nu imi e Rușine, fiindcă suntem prieteni si vorbim. Si daca am fi împreuna, ceea ce nu prea cred, cred ca am fi un subiect de discuție ...pentru toate barfitoarele din oras ...eu nu le bag in seama, nu i problema, dar nu m as simți eu Ok lângă el pana la urma desi il plac mult. Nu pot trai cu ideea ca el e mai mic ca mine. Mna ..pana la urma balta e plină de Pești.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In 2 saptamani iti trece.

| Zazy explică (pentru anonim_4396):

Știi, daca ai chef de Glume, du te in alta parte. Eu vorbesc destul de serios, chiar imi place de el si ne cunoaștem de un an. Nu am cum sa il uit in doua saptamani pur si simplu. Dar na, mai exista oameni care habar nu au ce simt ceilalți si decid sa facă caterinca, macar atât sa știe si ei sa facă

| anonim_4396 a răspuns (pentru Zazy):

Nu făceam " caterincă ", am vorbit foarte serios.
La vârsta asta așa e, și îți trece.

| 1231242 a răspuns:

Fa dragoste cu el ca un cadou de despartirewinking

| Zazy explică (pentru 1231242):

Pf, sa nu mi zici ca si tu ai chef de Glume expirate.

| 1231242 a răspuns (pentru Zazy):

Daca iubesti pe cineva asta faci, nu? Copilo vai de capul tau...intelegi acum ca ce simti tu e o prostie?!

Tu ai inteles ceva din ce am scris eu mai sus, mai baiete? Ce, tu nu te ai indragostit niciodata la viata ta? Grav. Intr-adevar, nu pot sa spun ca il iubesc, ar fi o prostie. îl plac mult. Asta ce iti mai inspiră? Ai probleme, băiețaș. Am zis ca imi place de el, e normal frate am 15. Daca ai vreo problema cu asta, hai mersi de vizită, ceau. Nu te-a obligat nimeni sa-mi citesti intrebarile. Nu stiu ce te freaca atat de tare de sentimentele mele si de ceea ce simt eu. Hateri care stiu doar sa se "antreneze" cu mana dreapta, stand in fata unui calculator, of. Grea viața asta mai. Ceau, te am pupat

Apropo, ca tot tu sari cu gura pe mine, am zis sa iti vad si eu profilul. Ai niste intrebari perverse, de mai mare rusinea. O intrebare ormala n am vazut acolo. Normal, din raspunsul pe care mi l ai dat aici mi am dat seama ca esti un pedofil in serie dar nu am vrut sa te jignesc din prima. Ia vezi-ti de treaba mai dependentule de "dragoste"

| 1231242 a răspuns (pentru Zazy):

Esti foarte rea;(

Of, doar 3 cuvinte te ai gandit sa mi mai tastezi? Tristut. Se pare ca nu mai stii ce sa comentezi si iarasi o iei pe caterinca. Felicitari, genius.

| Thelegend27 a răspuns:

Nu e o problema forte mare diferenta de varsta e normal sa fie ceva diferenta, ar trebui sa mai astepti inainte sa le spui, mai dale un apropo din cand in cand si vezi cum reactioneaza si la momentul potrivit spune-le si e alegerea ta cu cine vrei sa fi nu cred ca ei au dreptul sa iti ia acest lucru plus ca sunt doar 2 ani nu e ca si cum te-ai cuplat cu unu de 8 ani happy!