anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

neavand nici un prieten apropiat carui sa ma descarc de unele "necazuri" am ales sa scriu aici.
Astazi am iesit cu niste amici vechi din copilarie, bineinteles, nu mai suntem apropiati, absolut nimic. Si m-am simtit cam prost. Eu fiind mai diferita de ei, ce vreau sa zic prin diferita? Genul de muzica pe care il ascult si atitudine.
Au pus muzica de asta noua 2016-2017 si in romana. Mie nu imi plac melodiile romanesti, sau toate ciudateniile astea ce se scot acum (parerea mea, va rog, nu ma injurati) Da, sunt demodata, ok.
Toti au sarit pe mine "da nu stii melodia asta? Cum sa n-o stii"
Eu eram gen " straight face "
Ma rog.
Peoblema e ca sunt foarte sufletista si sensibila, pun tot la suflet si as vrea sa ma schimb cumva si nu stiu cum.

6 răspunsuri:
| Clorox a răspuns:

Si eu sunt ''sufletist'' dar crede-ma, aici nu-i cazul sa te superi. Avem gusturi diferite, eu ascult de la cabaret la rock la manele si tot asa, dar culmea este ca nu stiu mai nimic despre anumite trupe sau anumiti cantereti pentru ca sunt foarte selectiv cu trupele.
Ascult doar 2 trupe de rock si am prieteni care ma intreaba ''Stii melodia asta? N-ai cum sa nu stii cine o canta'' Si multe chestii asemanatoare. Nu baga de seama.

| danutzu96 a răspuns:

Dar asta nu e deloc motiv de suprare! Daca ei ascultau manele si iti zicea asta? Lasa amici daca nu va potriviti, si iesi cu persoane cu care ai ceva in comun.

| Staind a răspuns:

Si totusi...
Cum sa nu stii melodia?!
Geez
Suave suavecito

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iubeste-te pe tine! Nu iti mai pierde timpul cu oameni care nu te fac fericita, nu te motiveaza, nu te fac sa razi. Detaseaza-te si don't give a f***.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu-i prea frumos din partea lor sa-ti faca reprosuri.Pana la urma daca petreceti cateva ore impreuna e ca sa va simtiti bine. Daca acesti fosti amici nu stiu sa se poarte iar tu suferi inseamna ca ar trebui sa gasesti alte persoane, cu aceleasi afinitati ca si tine.
Dar asta a trecut acum, trebuie sa depasesti clipa.
Gandeste-te la altceva.
De tine depinde sa fii o persoana puternica.
Poarta-te cu ei, daca va mai intalniti, ca si cum niciodata n-a existat seara asta.
Ca si cum nu s-a intamplat nimic.

| Adytzu64 a răspuns:

Niciodata sa nu te schimbi pentru cineva, e si normal dupa atata timp ca acele persoane sa se schimbe, probabil cu timpul daca mai stati impreuna o sa va intelegeti mai bine.