-Dacă te urăsc? Nu.
Dacă mi`e greu? Nu.
Dacă sufăr? Nu.
Dacă mă doare? Nu.
Mă răneşte faptul că nu`ţi pasă. Că nu vezi dragostea care te aşteaptă mai aproape decât crezi. Sper doar ca într`o zi să găseşti una care chiar să te merite.
-Tu ştii doar să-mi reproşezi...Că nu am ştiut să mă port cu tine, că nu te-am preţuit...Bă, da' greşelile tale chiar nu le vezi?!
-Viata mi-a dat o palma. Tot ea m-a intepat, Ea este prima t"rfa din cauza careie am plans cu`adevarat.
-Mă enervează băieţii care se dau la mai multe fete în acelaşi timp. Fiţi bărbaţi! Alegeţi una! Nu vă mai încercaţi norocul.
-Să nu mă mai aștepți să revin iar. Să-ți mângâi sufletul de gheață. Căci n-am să bat a 3a oară, la ușa ce mi s-a închis în față!
-Tu eşti indiferent. Se pare că ai uitat de toate clipele frumoase care ne'au legat. Ai ales să fii ce aletele. Eu te'am ales pe tine. Te iubesc aşa cum eşti, deşi nu eşti cu mine;(
-Şi-am auzit că umbli cu curve ` noi, se pare că faci tot posibilul să uiţi de noi
-Esti un tâmpit daca chiar crezi ca-mi pasa, c-o pupi pe aia-n cur ca sa ma faci geloasa.
-Azi iti place de mine, maine nu. Azi ma cauti, maine nu. Azi ma vrei, maine nu. Stii ce? Du-te dracu. Si azi si maine.
-Si ce`mi spui tu crezi ca ma impresioneaza? Dragaa, tine minte: cuvintele nu te mai salveaza.
-Ne iubeam, eram fericiti, credeam in tine dar m-am inselat si aceasta greseala nu am sa o mai comit niciodata acum stiu bine ca aparentele inseala..nu comit si a doua oara
-Cat te-am iubit eu nu te va mai iubi nimeni..si ai sa te intorci intr-o zi dar nu te voi ierta..pana atunci sper sa pot uita ca ai facut parte din viata mea
nu stiu daca sunt exact ceea ce doreai tu, dar sper ca ti-am fost de ajutor
Mersii muult. ai funda.
Mersii>
Ai fost doar un inger rau mintind ca ma iubeai, Nu mai vreau iubire cu-mprumut asa am tot avut, Scapa-ma de ea, de inima mea. Bafta!