De ce ai vrea sa faci pe toti sa creada ca esti bine, cand tu esti de fapt rau?
Nu doresti sa te insanatosesti?
Ba da! Vreau sa ma insanatosesc insa vreau si sa stau la internat. Si daca arat ca sunt deja bine o sa ma lase. Asa ca prefer sa ma prefac.
Pai daca nu primesti acum tratament, cand esti in faza de inceput, mai tarziu o sa fii foarte grav bolnava si o sa stai mai mult prin spitale decat la scoala sau acasa.
Tratamentul de acum il poti face si daca stai la internat, ca este faza de inceput si este usor... mai tarziu, o s afie f nasol pentru toata lumea, in special pentru tine, dupa cum am spus, ca poti afce atacuri de panica, cazi in depresie urata, cu visare, sau plansete non stop... si atunci trebuiesti supravegheata non stop, la spital.
Am trecut deja prin astea si acum trebuie sa dau semne cum ca mi-am revenit ca sa fiu lasata la internat. De fapt sunt tot asa dar de data aceasta sunt nevoita sa ma prefac cat pot de bine. Si tratament am deja asa ca nu am de ce sa le spun adevarul.
E sansa ta sa te ajute in mod real cineva... de ce nu ai vrea asta numai tu stii.
Daca doamna psihiatru zice ca nu sunt bine, parintii nu o sa mai lase la internat ca sa nu fac vreo prostie (poveste lunga). Deci cum as putea sa fac sa par bine?
Poate asta e si rezolvarea, sa nu te lase la internat
Probabil o sa fiu criticant pentru raspunsul dat dar o sa raspund. Singura rezolvare este credinta si eu am fost aproape in situatia ta si de cand am inceput sa ies afara sa socializez sa cred in Dumnezeu sa nu cred in antihrist si mituri d-astea. Nu poti sa te schimbi brusc esti ceea ce trebuie nu ceea ce-ti doresti. Oricum nu te poate ajuta nimeni de aici nu stim cum doar o persoana reala te poate ajuta ca te priveste in privire si-ti simte emotiile.
Intai ar fi ok sa ne impartasesti de ce te vei afla maine la psihiatru pentru a nu avea mustrari de constiinta. Nu prea intereseaza pe nimeni daca zambesti sau nu, ci cum raspunzi la intrebari. Bafta!
Gandeste-te la lucrurile care iti plac si nu te focusa pe lucrurile negative.
Comporta-te cum te porti mereu ca sa nu pari incordata este vizibil cate odat nu-ti fa griji am mers si eu la inceput pare strasnic te gandesti numai la asta dar pe urma de linistesti succes
sebzz întreabă:
Anamariasddjjjo100 întreabă: