Buna.
Probabil ca fratele tau e putin mai mare si il crede mai responsabil, isi poate purta singur de grija.
In capul tatalui tau e ceva gen:,, Daca pleci undeva te violeaza patesti multe.''
Stiu, eu am 16 ani si tatal meu cand eram mai mica de vreo 13-14 ani tot asa vroiam sa ies in oras, ma lasa [ bineinteles nu ma lasa cu vreun baiat, ci doar cu fetele sau cu colegii ], si atunci ma suna din 10 in 10 minute si imi spunea sa nu stau mult.
Cum am zis,tatal meu nici acum nu e de acord sa am un prieten.
Dar sa speram ca nu afla ca am
Pentru ca e la fel,m-ar arunca pe mine pe geam.
Probabil sunt mai mare ca tine,dar tatal meu e tot asa excentric.
Si bineinteles,mie nu`mi arunca laptopul si telefonul pe geam, dar daca de ex. ar afla ca m`am imbatat de ex. intr-o noapte si m`am culcat cu unu`, cred ca m`ar arunca intai pe mine pe geam, apoi celelalte lucruri.
El zice ca am doar 16 ani si ca doar peste un an-doi pot avea o relatie,dar el nu stie ca eu am de un an
Ma rog, eu invat bine si nu prea sunt certuri din cauza scolii.
Ma lasa acum bineinteles sa ies in oras [ dar nu aiurea ], sa mai merg in club, dar nu sa vin la ora 2 acasa Si beata
Pentru ca stie ca tot timpul am avut o problema cu alcoolul Si tot timpul cand merg in club cand vin acasa se uita la mine daca sunt beata
Aiurea
Fi sigura ca nu esti singura in situatia asta!
El tot timpu isi spune in minte [toti tatii de fapt] ca il faci de ras,auzind ca umblii cu baieti sau chestii de genu.
Eu tot timpul il ignor, il las sa tipe cat vrea, nu i spun nimic, pentru ca stiu ca apoi se va aprinde mai tare
Succes.
Si la mine tata e cam exigent (si sunt la liceu) zice ca o fata nu e bine sa umble cu baieti,(ca sanchi ajunge **** ma cicale cu scoala,imi zice sa nu stau mult pe net, sa nu ma imbrac ca o ****, si eu in generala aveam prietene care se imbracau mai ciudat dar am incercat sa ii fac pe plac tatalui sa nu port bluze prea decoltate blugi nu stiu cum dar m-am obisnuit, nu il mai bagam in seama il lasam sa urle pana nu mai putea si eu tot ca mine faceam
. Incearca sa mai vorbesti cu mama ta (daca nu e ca tatal tau) si incearca sa eviti certurile.Bafta
Eu ma inteleg de minune cu tata,el ma ajuta cu orice si ma intelege mereu,mai degraba nu ma inteleg cu mama caci ea face ca tatal tau, pe mine da vina mereu, eu nu am voie nimic sa fac dar el are voie chiar daca e mai mic decat mine.Ar trebui sa discuti cu mama si tatal tau si sa le spui ca nu iti place relata pe care o aveti! Imi pare rau de tine, ca ai o asemenea familie...
Pai te.ai gandit ca poate tatal tau are vreo problema? Poate sufera si se razbuna pe tine. Incearca sa vorbesti cu el. Spune-i ce simti si poate se va rezolva.