Razbunarea nu va face decat sa te duca intr-o pozitie foartte joasa. Numai oamenii prosti se razbuna, nimeni altcineva.
Pana la urma, stii si tu ca nu iti incepi viata sexuala inainte de 18 ani fara acordul aprintilor, este integral vina ta ca nu l-ai luat pe baiat de mana sa il duci la parinti si sa cereti impreeuna acordul. Sigur, e vina lui ca e nemernic, dar si vina ta ca nu ai respectat niste reguli minime, facute tocmai pentru a pazi fetele mai imature de baieti rai. Regulile sunt facute pentru a fi respectate, in fiecare regula pe care o respecti e ceva bun pentru tine. Si pentru fiecare regula pe care o incalci vei suferi cumplit candva.
Nu uita de vizitele la ginecolog, inceperea vietii sexuale atat de repede te incadreaza in grupul de femei cu risc crescut de cancer de col, trebuie sa te vada un giencolog de minim 3 ori pe an, toata viata ta.
Eu zic sa lasi razbunarea si sa iei intamplarea asta ca pe o buna lectie de viata
Crede-ma ca nu pot, nu pot sa iert faptul ca m-am daruit unui baiat trup si suflet si el mi-a facut asta, si acum cand ne intalnim se uita si rade sau imi spune ironii de genu ca nu se astepta sa ma descurc asa bine din prima, sunt o fire foarte sensibila si chiar ma doare tot ce s-a intamplat...
Şi mie îmi plac răzbunările, dar în cazul ăsta chiar nu ai ce face decât să aștepți, să vezi cum viața o să-l înjosească pentru că fiecare plătim pentru ceea ce facem ( cel puțin aşa consider eu, şi aşa mă încurajez). Ar trebuie să o iei ca pe o lecție tot ce ți s-a întâmplat și ca pe viitor să gândești şi cu capul nu numai cu inimaa. Ocupăți timpul cu diferite lucruri, sau încurajează-te prin diferite metode, pentru că acest om nu merită să stai să-i plângi și restul.
Ai grijă de tine
Am trecut de varsta aceea dar totusi mi se pare ciudat si destul de rusinos... exista persoane care cer acordul parintilor inainte sa o faca?
Sigur, cei pe care parintii i-au educat. Sau asteapta pana sunt majori si pot lua singuri decizii. Sincer, eu nu as fi acceptat niciodata in viata mea un baiat care sa vrea sa faca sex cu mine inainte de 18 ani, mi s-ar fi parut prea rusinos sa ma vada lumea cu un individ ca asta.
Nu-i nimic, inveti dingreseli si nu le mai repeti!
Du-te totusi si fa-ti teste de boli cu transmitere sexuala, daca baiatul ala te-a vrut doar pentru sex, sa nu-ti fi dat si ceva veneric.
Nu mai poți sa faci plângere pentru ca si tu ai dorit contactul cu el așadar te sfătuiesc sa ramai puternica si sa îți fie o învățătură... In viitor sa te gândești de 100de ori înainte de a face ceva... Poti sa iubești fara ca sa faci prostii.
Eu zic sa fi mai atenta cu cine faci sex și Îți recomand băieți de vârstă ta.
Cristian2026 întreabă: