| uglyCORPSEbride a întrebat:

Buna TPU.
Sunt in clasa a 8-a si am inceput sa observ schimbari la colegele mele.
Toate sunt obsedate de propria imagine. Sunt ingropate sub tone de fond de ten, ruj, farduri, etc... Toate se vopsesc, isi baga cercei in orice parte a corpului si poarta bluze cat mai decoltate.

Din pacate nu doar astea sunt problemele. Colegele mele, si de asemenea multe alte fete din tara asta, isi distrug sanatatea slabind desi nu este nevoie, facand foamea, si astfel dau de bulimie si anorexie.

Ma simt total aiurea sa aflu dintr-o data ca prietena mea cea mai buna sta zile intregi nemancata, ca prietenele mele isi dau sfaturi (nesanatoase) si se motiveaza reciproc pentru a slabi cat mai mult, pentru a ajunge dincolo de limita; cand vad ca am colege cu bulimie si, din pacate, alcorexie si nimeni nu face ceva pentru a le opri imi vine sa ma dau cu capul de pereti.

Daca noi suntem viitorul, de ce nu are nimeni grija de noi? De ce nu ne spune nimeni cat este de periculos sa facem asemenea lucruri. Oare nu isi da nimeni seama pe ce cai au luat-o copii din ziua de astazi?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bine ai venit in adevarata lume. Iti prezint nenumaratii cocalari si pitipoance care iubesc la greu bunurile materiale fara nicio valoare (bani, masini, case).
Ei nu stiu ca aprecieze adevaratul sens al cuvintelor si fac aceste lucruri din simplu anturaj sau ca, vezi Doamne, asa le zic ''prietenii'' lor.
Mai bine ca nu are cineva grija de noi, adica de ei. Sa moara, da-i dracu, suntem 7 miliarde de oameni pe planeta asta albastra. Din multimea aia trebuie sa fie macar o zecime cu capul pe umeri.
Nu ai observat copii de 9-12 ani? Ii intrebi ceva frumos si dupa aia te injura si daca vrei sa le dai una incep sa planga ca niste mucosi.
Nu ma simt mandru ca exista atatia cocalari, tigani si pitipoance in Romania, dar na. Trebuie sa acceptam realitatea.
Sper ca nu te-a deranjat anti-socialul de mine happy

| uglyCORPSEbride explică (pentru anonim_4396):

Stiu ca ar fi mai bine sa scapam de ei, dar ar trebui sa ii salvam macar pe cei care inca au sansa de a o lua pe calea cea buna.
Din pacate nu vor muri toti, se vor inmulti si vom trai intr-o lume prea superficiala. Noi va trebui sa ii suportam pe acesti inculti.

8 răspunsuri:
| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Daca ne-am americanizat ce vrei au cele mai proaste modele.

| principes a răspuns:

Eu cred ca trebuie sa avem grija si de imaginea noastra dar nu cred ca ar trebui sa slbim prin modalitatea asta de a nu minca de loc trebuie sa ne micsoram portia de mincare sa nu mincam dupa 18:00 sa mincam cit mai multe fructe cu exceptia apelisinilor ele ingrasa si sa facem diferite exercitii, trebuie sa avem grija de noi dar print-un mod mai sanatos

| uglyCORPSEbride explică (pentru principes):

Din ce mi-ai spus imi dau seama ca si tu esti o obsedata superficiala. Numai la a arata bine te gandesti.

| principes a răspuns (pentru uglyCORPSEbride):

Nu, ma mai gindesc si la sanatatea mea...dar si normal ca trebuie sa ma gindesc si la felul cum arat.Tu esti clasa a 8-a ar trebui sa intelegi lucrurile astea!

Le inteleg, dar nu inteleg persoanele care sunt obsedate. Intrebarea mea era cu totul alta, dar in raspunsul pe care l-ai dat ai insirat doar sfaturi despre slabit, de parca asta ti-am cerut. Normal ca trag concluzia ca esti obsedata.

| principes a răspuns (pentru uglyCORPSEbride):

Referitor la intrebarea ta, fetele cresc se maturizeaza .......sau tu vrei sa se faca ca niste dobitoace?(cer scuze ce cuvintul necenzurat dar alt ceva nu am gasit)

Sa devi un schelet cu fata din farduri si ruj nu inseamna sa te maturizezi. Este normal sa te ingrijesti, dar nu este normal sa te gandesti doar la cum arati. Te maturizezi din punct de vedere fizic si fara a "lucra" la asta, dar maturitatea psihica trebuie sa o dobandesti.

Întrebări similare