| Ghencea_Daniela_1990 a întrebat:

Sunt in Love de un Stranger care il vad in fiecare dimineata cand ma duc cu busul la scoala. Nu stiu ce sa fac
masad
ajutati-ma! PLEASE! (Sunt o fata foarte, foarte rusinoasa)

Răspuns Câştigător
| Caro34 a răspuns:

Asta a fost cazul meu: am vazut un tip, m-a privit, aratam aiurea dupa o noapte nedormita, el era: in costum, cu cravata, il vedeam cu un ochi, celălalt era inchis de somn. I-am simtit atingerea mâinii si parfumul! Eram cu o colega de facultate! Am coborât insa mi-a ramas in minte parfumul si atingerea lui. Mi-am dorit sa-l revad insa habar nu aveam cu era la fata sau cum vorbea. Eram prea adormita! Am revenit si a II - a si a III - a zi in acea statie insa nu l-am mai reîntâlnit. Uneori ma gandeam la el mai toata ziua insa nimic! Dupa aproape un an, stateam in bus pe scaun si meditam! Se aseaza cineva lângă mine și am simtit parfumul. L-am recunoscut imediat insa nu am spus nimic! A mai trecut o zi! In dimineata următoare era busul tare aglomerat insa ma grăbeam sa ajung si nu am mai vrut sa-l aștept pe următorul. Cineva simteam ca ma proteja in aglomeratia aceea. Era el! L-as fi putut saruta, asa de aproape eram insa eram mult prea emoționată. Ne-am coborât in aceeasi statie. Peste 2 săptămâni urma sa-mi fie prof la o materie. M-am simtit perfect timp de un semestru. L-am mai revăzut si cu alte ocazii insa mereu era ceva dragut! M-a insotit ca prof la: Masterat, Doctorat, apoi m-a cerut si de sotie insa n-a fost sa fie! Nu mi-a placut sarutul lui! crying Arata cool, îngrijit, era un tip de o inteligenta sclipitoare, ne-am inteles super, dar dupa ce ne-am sarutat s-a rupt vraja! Am invatat carti intregi de dragul lui, mi-a dat si note bune, insa... a aparut altcineva in viata mea: m-am indragostit intr-o fracțiune de secunda de el, apoi au urmat cei mai frumoși ani ai vietii mei. Deci, ai curaj si intra cu el in discutie. Orice e bine venit, apoi vezi de iasa! Poate te alegi cu o mare iubire! Mult noroc!

| Ghencea_Daniela_1990 explică (pentru Caro34):

WoW, nu m-am asteptat la asa raspun. O intamplare foarte draguta, chiar mai inspirat sa fac primul pas. Iti multumesccc ~(@^_^@)~

3 răspunsuri:
| munteanuionvictor a răspuns:

Ai putea să afli ceva despre el de la persoane care-l cunosc.

| Ghencea_Daniela_1990 explică (pentru munteanuionvictor):

Cred ca cel mai important obstacol e limba. Nu demult m-am mutat in Germaia si nu stiu deloc germana. Vorbesc cu multe greseli si plus la toate nuprea stiu pe nimeni...

sad multumesc oricum de sfat