E oarecum normal sa te simti asa. Asta inseamna ca e un foarte bun prieten si tii mult la el. Enervarea asta apare datorita faptului ca ti-e frica ca nu cumva sa-ti ia "locul" altcineva. Dar daca sentimentele de prietenie sunt reciproce poti sta linistita ca nu se va intampla asta.
Stii care-i ideea? Si eu am trecut prin asta, chiar in weekend. Chestia e ca ne confundam sentimentele. Tinem asa de mult la acel cineva, incat uneori devenim "geloase" daca lui ii place alta fata, cu toate ca noi nu-l vrem si nici nu-l vedem mai mult decat un prieten si am fii fericite sa-l vedem pe el fericit. Eh, asa e. Asa e firea omului. Ne simtim nedreptatite cand de fapt el n-are nici o vina. O sa-ti revii si o sa accepti, cel putin mie mi-a intrat in cap : " E frate'to, nu altceva!". Sper ca te-am ajutat >
Eu cred ca ati place de el si ca te enervezi asta se numeste gelozie. daca nu vrei sa fi cu el atunci trebuie sa ati cauti si u persoane cu care sa mai stai nu numai cu el asa poate nu te mai gandesti la el asa mult daca mai stai si cu alte persoane
Mariana123stoina întreabă: