| SimpleName01 a întrebat:

Sunteti singura mea speranta. Am un foarte bun prieten la scoala si ma inteleg super cu el desi ne mai enervam reciproc. De multe ori cand mai e impreuna cu o fata, cum e si normal, ma enervez desi nu am nici-o problema cu ei. Ce am patit? Oi fi ajuns la un nivel mai sus de prieteni? Dar nu pot si nu vreau sa fiu cu el si chesti. Help me please! Funda happy.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E oarecum normal sa te simti asa. Asta inseamna ca e un foarte bun prieten si tii mult la el. Enervarea asta apare datorita faptului ca ti-e frica ca nu cumva sa-ti ia "locul" altcineva. Dar daca sentimentele de prietenie sunt reciproce poti sta linistita ca nu se va intampla asta.

3 răspunsuri:
| Kesariona a răspuns:

Stii care-i ideea? Si eu am trecut prin asta, chiar in weekend. Chestia e ca ne confundam sentimentele. Tinem asa de mult la acel cineva, incat uneori devenim "geloase" daca lui ii place alta fata, cu toate ca noi nu-l vrem si nici nu-l vedem mai mult decat un prieten si am fii fericite sa-l vedem pe el fericit. Eh, asa e. Asa e firea omului. Ne simtim nedreptatite cand de fapt el n-are nici o vina. O sa-ti revii si o sa accepti, cel putin mie mi-a intrat in cap : " E frate'to, nu altceva!". Sper ca te-am ajutat >big grin

| giovannutzu a răspuns:

Eu cred ca ati place de el si ca te enervezi asta se numeste gelozie. daca nu vrei sa fi cu el atunci trebuie sa ati cauti si u persoane cu care sa mai stai nu numai cu el asa poate nu te mai gandesti la el asa mult daca mai stai si cu alte persoane

| FANfredoSHpidjin a răspuns:

Poate`l placi, te`ai indragostit de el fara sa-ti dai seama thinking