| AllinaAlinuta a întrebat:

Va place scoala?

4 răspunsuri:
| Nemessys a răspuns:

Nu sunt de acord cu sistemul scolar romanesc. Dar da. imi place. Sunt sigur ca dupar terminarea ei, o sa-mi fie dor de scoala.

| Fantastic7 a răspuns:

Da.

| Notmyaccount a răspuns:

Buna. Da, imi place scoala. Imi place ideea de scoala. Nu imi place ce a devenit scoala si majoritatea oamenilor din ea. Nu imi place, ca profesorii vor sa fim supusi, sa nu avem pareri, sa nu spunem ce nu ne place. Nu imi place ca profesorii favorizeaza, sau mai grav de atat ca defavorizeaza. Nu imi place ca inca mai exista profesori invechiti, cu conceptii invechite, profesorii acre mai traiesc inca din amintirile si nostalgiile unor vremuri de mult apuse. Nu imi place ca unii obtin ce bor sa obtina prin bani sau alte favoruri. Nu imi place ca nu pot sa imi urmez pasiunea asa cum mi-as dori. Nu imi place ca scoala ne taie aripile. Nu imi plac multe... Dar ce sa fac. Trec prin 12 ani de scoala si alti cativa de facultate, ca apoi sa devin la randul meu profesor si sa stiu ca fac tot posibilul, ca alti elevii sa nu scrie, ce am scris eu acum.

| vanilla80 a răspuns:

Sistemul școlar românesc este o prostie, oribil, însă sunt mulțumit că m-a învățat să fentez sistemul cât mai perfect, să-l urăsc și că m-a învățat ce oameni să am aproape și ce oameni să nu am.

Întrebări similare