| IlincaArdeleanpian a întrebat:

Buna TPU! Va rog sa imi ziceti ce sa fac. Sunt copil si mi-am epilat mustata cu lama si acum cred ca va creste mare. Ce sa fac? Va rog ajutati-ma. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Epilat inseamna smuls, tu te-ai ras/barbierit.
Nu te panica, nu va creste mai diferita decat ce a fost. Nu e complet adevarat mitul conform caruia daca te razi pe undeva, creste parul mai mare. Unii se chinuie sa aiba barba deasa si nu reusesc, cu tot cu ras.
Parul e programat genetic si sustinut de circulatie.
Dupa barbierit cresc firele putin mai groase, atat. Nu se inmultesc foliculii, nu cresc firele mai repede.
Daca vrei sa scapi de mustata pe o perioada de timp mai lunga, poti folosi o banda de ceara cu care sa smulgi firele data viitoare; asa fac fetele, ca si lor le creste un pic de mustata, de la o varsta big grin

| IlincaArdeleanpian explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Pai eu sunt fata ce sa fac?

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru IlincaArdeleanpian):

Foloseste benzi depilatoare, data viitoare cand creste parul acolo: https://www.emag.ro/......DVZLBMBBM/
Nu vei avea probleme, daca nu te mai razi. Un pic de puf/fire negricioase e normal sa ai, de la o varsta. Le smulgi cu benzile alea si ai scapat.
Dupa ce le smulgi, nu mai creste la fel de tare.

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cu lama te razi nu te epilezi. Trebuia sa te epilezi cu ceara. Va creste dar nu ca la barbati, desi ce ai facut tu, accelereaza cresterea.

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! O sa creasca in timp, nu imediat, poti sta linisit. O poti tunde din nou dupa aceea.

| IlincaArdeleanpian explică (pentru Aasdfghj):

Sunt fata...

| Aasdfghj a răspuns (pentru IlincaArdeleanpian):

Si daca esti fata crezi ca nu e acelasi lucru? O sa creasca inapoi si o razi din nou.