anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa va intreb de ce fetele prefera prostii, iar pe tipii cei destepti ii evita? Sa zicem ca Avem un tip destept, cu muschi, si frumos.....de ce il evita? De ce aleg vre-un manelist infect incult vai de mama lui? Dau funda laughing.

Răspuns Câştigător
| BubblesDoubleS a răspuns:

Ca ai avut ghinionul de a cunoaste numai fete de acest gen?
Nu toate fetele sunt asa. Fetele de care zici ii aleg pe aia pentru ca acela poate fi genul lor de "baiat al visurilor" ori aia au prea multi bani si ele sunt interesate de buzunarul lor.

11 răspunsuri:
| 女明DongRi a răspuns:

Nu-i mereu chiar asa. Daca te referi la fetele de 15-17 ani, in general ele nu prefera incultii sau manelistii, dar prefera tipii, sa zic, mai cu umor, sau mai bine spus care fac panarama in clasa. Acum, trebuie si tu sa le intelegi, asta e varsta cand iti dai seama, cat de cat, ce e distractia.
Bafta!

| 克里斯提 a răspuns (pentru 女明DongRi):

Mda...pe mine ma enerveaza acest gen de oameni care fac panarama(nu conteaza scopul).Nu cred ca esti mai interesant facandu-i pe altii sa se simta prost laughing.
P.S. : E o mare prostie big grin

| 女明DongRi a răspuns (pentru 克里斯提):

Mda..si eu sunt de aceeasi parere... cred ca fac parte si eu din tabara fetelor care nu sunt atrase de manelisti sau inculti. Si iupii incepe scoala si o sa avem parte de stupiditati din plin, la ore si prin pauze.

| 克里斯提 a răspuns (pentru 女明DongRi):

laughing) True Story

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Îi aleg pe ăia pentru că sunt la fel ca ele şi cine se aseamănă se adună.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lol, de multe ori cei cu muschi sunt prostii laughing) asta pentru ca pun accent foarte mult pe muchii lor dar pe minte nu, ce fata ar vrea un baiat care se uita in oglinda mai mult ca ea? laughing)))), vor manelistii pentru ca par mai barbati nu muieri ca ceilalti. Ai inteles acum idea? laughing))

| alexutza071 a răspuns:

Buna! pai..cine se aseamana se aduna.Pacat ca ai dat peste fete de genul asta.Majoritatea fetelor sunt ca cea pe care tu ai descriso, dar asta nu inseamna ca sunt toate la fel.Probabil ea crede ca tipii destepti sunt tocilari si ca nu se pot distra la fel de bine ca...ceilalti.Bafta!

| caus3lov3ya a răspuns:

Pff nu suntem toate la fel sorrywinking

| 克里斯提 a răspuns (pentru caus3lov3ya):

Okwinking nu am zis ca sunteti toate asa.....majoritatea;-j cam 99%

| Alexandraadam2 a răspuns:

Si voi baietii de ce alegeti curve care au forme si sunt proaste de bubui si pe fetele destepte si frumoase le evitati?

| 克里斯提 a răspuns (pentru Alexandraadam2):

Probabil si in cazul fetelor si al baietilor alegem asa pentru ca : 1 - Suntem la fel (prosti/proaste)
2 - Poate ne este frica sa alegem o provocare, asa ca alegem ceva simplu precum fetele pe care le descrii zicem ca este mai usor cu ele
Oricum nu prea mai exista fete/baieti destepti in Romania, peste tot unde merg (nu prea imi place sa ies din casa din cauza lor) intalnesc oameni inculti care au expresii de genul "Ba frate! Hai sa urcam si noi sus acolo pe terasa" si multe multe injuraturi + melodii fara pic de substanta (manele). Romania nu este o tara prea dezvoltata si cei mai multi cetateni se comporta ca atare sad