1. Gândurile se schimbă, oamenii pleacă, dar viaţa nu se opreşte pentru nimeni.
2. Niciodată să nu crezi pe cineva care te-a dezamăgit. Pentru că o va face mereu ştiind că tu poţi ierta!
3. " A ierta " nu înseamnă " a uita "!
4. O viaţă fără înfrângeri este o viaţă fără victorii. Cine nu ştie să piardă nu ştie nici să câştige!
5. Dacă tac, nu înseamnă că ai dreptate. Înseamnă că pur şi simplu am înţeles că îţi explic degeaba!
6. Ai nevoie de dovezi ca să crezi. Ai nevoie de iubire ca să ştii ce îţi doreşti.
7. Nu te schimba ca să te iubească cineva, fii tu şi anumite persoane la momentul potrivit te vor iubi aşa cum eşti.
8. Unii oameni cred că să fii puternic înseamnă să nu suferi. Dar de fapt persoanele puternice sunt cele care au simţit suferinţa, au înţeles-o şi au acceptat-o.
1o. Unul dintre cele mai grele lucruri în viață este să ai cuvinte în inimă, pe care nu le poți pronunța...
11. E de ajuns să am încredere în mine. În ce pot să fac ca să fie bine. Poate într-o zi îți vei aminti, că am avut grijă de tine, măcar o zi.
12. Dacă mă bârfești așa mult, înseamnă că viața mea e mai interesantă decât a ta.
13. Iubire e atunci când nu-ţi poţi imagina viaţa ta fără acea persoană
14. Dacă o persoană vrea să facă parte din viața ta, o va face. Dacă nu, nu mai încerca să te obosești să o faci să rămână. nu se merită.
15. Şi când nu mai ai nicio speranţă şi nimeni nu e alături de tine să te încurajezi...atunci ridică-te şi demonstrează-le că eşti puternică şi fără ajutorul lor.
16. O viață fără iubire este ca un cer fără stele, fără păsări și fără culoare.
17. Este mai bine să fii nefericită singură decât să fii nefericită cu cineva.
18. Persoanele care îţi spun că nu te vor minţi niciodată, te mint chiar în acel moment.
19. Sunt responsabil doar pentru ceea ce spun, nu pentru ceea ce ințelegi tu!
2o. Totul e posibil pentru cei care ştiu să-şi atingă scopurile.
Da, realitatea are mai multe feţe, contează pe care vrei s-o vezi.
21. Eu sunt ca Timpul: odată ce m-ai pierdut, nu mă mai poţi recupera!
22. Preţuieşte toată viaţa ta momentele şi persoanele speciale. Un miracol nu se întâmplă de două ori.
23. Singurul băiat care te merită este acela care ar face orice ca să te vadă fericită!
24. Cine te iubeşte, se întoarce. Greşit! Cine te iubeşte, nu pleacă.
25. Viața este precum mersul pe bicicletă. Ca să îți păstrezi echilibrul, trebuie să mergi mai departe.
26. Un bărbat se îndrăgostește de ce vede, o femeie se îndrăgostește de ce aude.
27. Nicio femeie nu dorește să fie purtată de un bărbat; ea doar vrea ca el să vrea să o facă.
28. Ca de obicei, există o femeie minunată în spatele oricărui idiot.
29. Bărbații au descoperit focul, dar femeile au descoperit cum să se joace cu el.
3o. Când iubeşti o persoană, o iubești aşa cum este. nu aşa cum ţi-ai dori tu să fie!
Scuze că nu sunt toate "de dragoste", dar, sper să îți placă.
Fundițăă?
Gavrilutadaniel întreabă: