Deci, particip la balul bobocilor, deocamdata nu s`a stabilit data, debea azi am facut perechile si prima repetitie o sa fie vineri. As avea mai multe intrebari de pus, si va rog sa`mi raspundeti cat mai serios posibil
 Deci, particip la balul bobocilor, deocamdata nu s`a stabilit data, debea azi am facut perechile si prima repetitie o sa fie vineri. As avea mai multe intrebari de pus, si va rog sa`mi raspundeti cat mai serios posibil  

) despre prima proba si aceea de prezentare. Cam ce ar trebui sa scriu, cum ar trebui sa ma exprim, sau nu stiu :-ss (sunt foarte stresata cu asta). La noi o sa se faca sub forma unei "prezentari de moda" adica o sa vina fiecare pe scena pe o melodie iar prezentatorii o sa citeasca prezentarile facute de noi si de aceea vreau niste idei de ceva frumos si diferit daca se poate
 ) despre prima proba si aceea de prezentare. Cam ce ar trebui sa scriu, cum ar trebui sa ma exprim, sau nu stiu :-ss (sunt foarte stresata cu asta). La noi o sa se faca sub forma unei "prezentari de moda" adica o sa vina fiecare pe scena pe o melodie iar prezentatorii o sa citeasca prezentarile facute de noi si de aceea vreau niste idei de ceva frumos si diferit daca se poate  :X
 :X ))) pentru ca nu am nicio idee de ce se face sau ce as putea eu sa fac...
))) pentru ca nu am nicio idee de ce se face sau ce as putea eu sa fac...
 pentru
 pentru  vals sau altceva? Si pentru dansurile normale si celelalte probe?
 vals sau altceva? Si pentru dansurile normale si celelalte probe? 

>:"
 >:" 

Ordonare:
					Cronologică

Ordonare:
					Cronologică 

1) da o sa va ajute
2)buna ziua! sunt Ariana... si astazi o sa va prezint un stil gen elegand (sau depinde ce gen de imbracaminte prezinti) :*
3)poti scrie o compunere despre ce ti sa intampat in anii anteriori
4)scuze dar nnnu stiu eu sunt mai mica
5)eu zic sa iti ei o roche csurta si depinde ce probe mai ai. daca ai si dans vals sa iti iei si o roche lunga :X
               Sper ca ti-am fost de ajutor