1.Ai castigat sau ai pierdut? Nu te opri din drumul inceput.Lupta sperand ca intr-o zi tot ce doresti se va implini.Regreta doar timpul pierdut, tot ce puteai sa faci si n-ai facut![]()
2. Fă-ţi timp să iubeşti chiar dacă nu eşti iubit si chiar şi singur pe pământ să fii cel mai fericit!![]()
3.Lipsita de importanta si lipsita de reper...Caut in ziua de maine savoarea celei de ieri![]()
4. O viata in care ai facut 1000 de greseli este de 1000 de ori mai buna decat o viata in care nu ai facut nimic ![]()
5. I know you well, I know your smell.I've been addicted to you :X
:X
6.Ii vei uita pe cei cu care ai ras.dar niciodata nu le vei putea uita pe cele cu are ai plans [XxX]
7. ♥ Ezita sa crezi ca viata e trista
! Sunt lucruri frumoase ce stau inca pe lista
. ♥
8. Am invatat ca nu conteaza CE ai in viata, ci pe CINE ai... Iubeste-ma cand o merit cel mai putin...Atunci am nevoie cel mai mult!
9.I dream of you, and it feels like I`m flying... I think of you when I`m smiling... I`m lost into your eyes; x
10.Nu sunt singur in ploaie si vant Am cei mai buni prieteni de pe Pamant:*:*
11.Te-am iubit ca privirea.te-am iubit cu mangaierea.te-am iubit ca sarutul...acum te iubesc ca toata fiinta mea...
12.Perder un amigo es sentir que el mundo ya no gira, que todo se detiene sin final y sin punto de partida
13. Cortina uitarii nu va cadea niciodata peste minunatul decor al prieteniei sincere, chiar daca scena a luat sfarsit
Acum funda, te rooog
:*
Céline7 întreabă:
Andra_5738 întreabă: