| Nathalie18 a întrebat:

Trebuie sa merg la un chef si sunt certata cu vreo 5 persoane care sunt invitate.una mi-a dat si block..sa ma
Duc sau nu? Cu persoana care m-a chemat nu am nimic.le dau satisfactie daca merg?

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Daca ai si prieteni acolo cu care sa stai, in afara de gazda, du-te. Daca nu ai, parerea mea mai bine stai acasa. Nu de alta, dar intr-un mediu cu doar necunoscuti si 5 persoane cu care esti certata n-o sa te prea simti confortabil si daca persoanele de acolo nici n-o sa vrea sa vorbeasca cu tine din oricare motive, chiar o sa te simti super nasol.

| Violleta2022 a răspuns:

Despre ce satisfactie voprbesti aici? Ca doar nu te-au invitat ei, te-a invitat o persoana cu care esti prietena si nu ai suparare, deci, du-te si te bucura!
Ideea este ca nu trebuie sa stai langa cei pe care nu-i suporti, dar poti sa-i ignori si viata ta va fi mai usoara. Arata-le ca nu-ti pasa, ca ai trecut cu superioritate pentru ranchiuna, dar ca nu merita sa iti mai pierzi timpul cu ei.
ambeste-le cand le intalnesti privirea dar nu vorbi cu ei, nu te oprii in dreptul lor, treci, ca si cum ar fi parte din decor.

| 01Joulie01 a răspuns:

Parerea mea ar fi sa nu te duci... din mai multe motive...
la un chef/petrecere se va bea alcool fara doar si poate, sunt 5 si iti vor strica seara cu siguranta, daca era o singura persoana o ignorai si gata... dar daca is 5 si se pun toate sa faca glume pe seama ta sau sa devina agresive nu e ok si daca nu ai prieteni care sa te ajute in situatii de genul asta e mai bine sa nu te pui in situatia aia. Oamenii reactioneaza foarte ciudat atunci cand vor sa impresioneze sau cand sunt sub influenta alcoolului deci parerea mea si experienta mea de viata imi zice sa stai cuminte acasa si sa nu regreti ca nu mergi.
Sunt o gramada de alte lucruri pe care le poti face decat sa-ti strici seara sau cine stie ce mai rau...

| Nathalie18 explică (pentru 01Joulie01):

Am prieteni care m--a ajuta in caz de ceva. Nu e problema

| Nathalie18 explică:

Multumesc! Voi tine cont de sfaturile voastre